En dan de liefde, Susan Smit

En dan de liefdeBijna iedereen wil graag liefde in zijn leven. Susan Smit is op zoek gegaan naar wat er allemaal bij komt kijken om die liefde te vinden. Voordat je die liefde vindt is het belangrijk om van jezelf te houden. Je partner hoeft niet te zeggen, dat je mooi of lief bent. Zoek niet bij een ander die bevestiging. Stel je hart open en geniet van het leven, maar ook van jezelf. Dit maakt je zoektocht makkelijker.

Sommige daten er op los, want waar is toch die liefde van hun leven? Er zijn ook mannen of vrouwen  die vinden alles mooi en lief en goed aan hun lief.  Ze vergroten die persoon uit in alle mooie dingen. Vanwege de roze bril zien ze niet de juiste persoon. Ze zijn verliefd op het gevoel dat een ander ze geeft. Maar is die persoon écht wel zo leuk? Of er zijn vrouwen die vallen op de ‘foute mannen’. Mannen die liegen en bedriegen. Vrouwen vallen vaak in hun mooie praatjes. Natuurlijk zijn er ook ‘foute vrouwen’. Vrouwen willen vaak een man veranderen, of iemand redden. Maar je kunt iemand niet helemaal veranderen. Mannen en vrouwen kunnen ook moeite hebben om zich te binden.Toch komt er dan er een moment dat je met iemand samen gaat wonen. Dan komt de vraag wel of geen kinderen. Dan moet je samen verder, ook als de meeste vlinders uit je buik zijn verdwenen.

En dan de liefde  is mooi van vormgeving. De foto’s in het boek vullen de tekst mooi aan.  En dan de liefde is een leuk boek voor mensen die de liefde van hun leven zoeken.

Over Susan Smit

Susan Smit (Leiden, 24 februari 1974) is een Nederlandse schrijfster, columniste en voormalig fotomodel. Toen Susan Smit als fotomodel werkte vond ze die wereld oppervlakkig en eenzaam. Ze wilde meer inhoud en ging Nederlands studeren. schrijft in haar historische romans en columns veel en graag over de liefde, in de hoop er ooit iets van te begrijpen.

 Informatie

Titel                 En dan de liefde
Auteur           Susan Smit
ISBN              9789048822416
Uitgeverij    Carrera

Bestel online knop

 

 

En dan de liefde
En dan de liefde
lotgevallen van een romantica
Score 4.1 van 5 sterren.
€13,20
Uiterlijk 21 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.