Feniksvrouw, Rachelle Verhage

FeniksvrouwAnouk is een jonge vrouw, op zoek naar de liefde van haar leven. Als ze de zelfverzekerde militair Olaf ontmoet is ze op slag verliefd. Anouk kan maar niet geloven dat het wederzijds is. Met haar moeder heeft ze geen geweldig contact. Moeder weet het altijd beter. Als haar moeder weet dat Anouk een man heeft ontmoet, dan ziet haar ze  dit wel zitten. Anouk moet maar blij zijn met zo’n lieve man.

Olaf kan niets verkeerd doen in de ogen van haar moeder. Helaas was de liefde blind. Van de beste vriend van Olaf weet Anouk dingen uit zijn verleden. Soms is het gedrag van Olaf is niet te volgen. Toch probeert Anouk hem met haar liefde Olaf tot rust te brengen. Want soms is hij wel de liefhebbende man. Maar Olaf heeft geen rust in zijn hoofd. Hij trek zich soms terug in zijn eigen wereld en kan dan agressief zijn. Zelf weet hij later niet wat hij heeft gedaan. Zijn gedrag wordt steeds erger. Anouk kan het niet meer aan. Vindt ze een manier om te ontsnappen aan de man die haar zo beestachtig bemint?

Ik vond Feniksvrouw een aangrijpend boek. Liefde, vriendschap, geweld, de band tussen moeder en dochter. voldoende stof om over na te denken.

Informatie

Titel                   Feniksvrouw
Auteur              Rachelle Verhage 
ISBN                  9789032514327
Uitgeverij         De Fontein

Bestel online knop

 

 

Feniksvrouw
Feniksvrouw
Score 4.8 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Feniksvrouw
Feniksvrouw
Score 4.8 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.