Ferrari’s in de hemel, Anja Sicking

Ferrari's in de hemel Een vader, een moeder, een zoon en twee dochters, ze zoeken liefde en intimiteit bij elkaar maar later ook bij anderen. Soms denken ze de dit  te hebben gevonden, maar dan beseffen ze dat die persoon is veranderd. En zij zijn zelf natuurlijk ook niet meer hetzelfde.

Alle personen hebben hun eigen ik en zoeken allemaal iets anders. Maar eigenlijk zoeken ze dus allemaal hetzelfde, liefde en aandacht van elkaar. De moeder verlangt nog altijd naar haar verongelukte piloot die haar zicht bood op een ander, mondainer bestaan. Haar man doet zijn best, maar kan haar dit niet geven.
Dan is er nog Lizzy, die krijgt een krijgt een geheime liefde: een opwindende actrice in New York.
Daphne, valt steeds voor de verkeerde mannen. Zo heeft ieder persoon wel iets.
Maar we hebben ook nog Ravi, de dichter van de familie, die via een aantal schijnbaar onbenullige tegenslagen volkomen aan de grond raakt. De personen nemen je mee in het verhaal. Ieder met zijn eigen verlangen, de hang naar liefde en de liefde van elkaar.

Ik vond Ferrari’s in de hemel soms een beetje lastig om te lezen. Soms kon ik mijn aandacht er niet goed bij het verhaal houden vanwege al de personen.
Toch wist Anja mij mee te nemen in haar verhaal. De personen in het boek hebben iets te vertellen. En ze delen iets, het verlangen naar liefde.

Over de auteur Anja Sicking

Anja Sicking  debuteerde met Het Keuriskwartet, dat werd genomineerd voor de Debutantenprijs en de AKO Literatuurprijs en werd bekroond met de Marten Toonder/Geertjan Lubberhuizenprijs. Haar tweede roman, De stomme zonde, is vertaald in het Duits, Engels en Turks, en werd genomineerd voor de eerste BNG-prijs en de International IMPAC Dublin Literary Award. In 2009 verscheen de roman De tien wetten der verleiding.

Informatie

Titel            Ferrari’s in de hemel
Auteur        Anja Sicking
ISBN           9789048832125
Uitgeverij   Lebowski

Bestel online knop

 

 

Ferrari's in de hemel
Ferrari's in de hemel
een familieverhaal
Score 4.5 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Ferrari's in de hemel
Ferrari's in de hemel
Score 4.5 van 5 sterren.
€18,95
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.