Fleur en Robert, Marc Vanroy

Fleur & RobertDe ultieme wraak

Mevrouw Jacobs heeft een fijn leventje. Op een dag komt hier een einde aan. Ze wordt vlakbij een jachthaven aangerand door drie mannen. Er is ook een vierde man. Deze man heet Erwin, hij is psychotisch en  schizofreen. Erwin was vroeger als kind zelf slachtoffer van deze drie mannen.

De mannen weten van niks, maar Erwin manipuleert deze mannen. Hij gebruikt ze om mensen te straffen. Erwin wil dat sommige mensen worden gestraft, omdat zij verantwoordelijk zijn voor zijn geestestoestand. Maar Erwin heeft nog meer plannen. Hij wil dat deze mannen tijdens het proces ook doodgaan. Robert is de man van Mevrouw Jacobs. Hij is privédedective en gaat zonder hulp van de politie op zoek naar de daders. Hij krijgt er één te pakken. En Erwin zoekt een getuige, wat zou dat opleveren? Fleur Avonture is de onderzoekende inspecteur. Tijdens haar onderzoek krijgt ze gevoelens voor Robert. Maar ze moet toch bepaalde dingen onder ogen zien. Samen met haar collega’s komt ze spannende dingen te weten….

Fleur en Robert, de Ultieme wraak is deel één van de trilogie. Ik vond het een spannend verhaal. Door de personen die worden beschreven, vind ik het af en toe wat verwarrend. Maar Marc, schrijft beeldend en vlot, dus ik heb het boek met veel plezier gelezen. Bovendien ben ik nieuwsgierig, wat er in de andere delen gaat gebeuren.

Over de  auteur Marc Vanroy

 

Marc Vanroy is als oudste van zes geboren te Mechelen op 19/06/1966. Papa van vier dochters, opa van 2 kleindochters en 1 kleinzoon, en al meer dan 20 jaar samen met zijn vrouw. Hij is beenhouwer verkoper van beroep. Zijn beroep is ook zijn hobby naast een regelmatig bezoek aan kinepolis. Zijn andere hobby schrijven heeft zich nu vertaald in dit spannende debuut.

Informatie

Titel                 Fleur en Robert
Auteur           Marc, Vanroy
ISBN              9789402231946
Uitgeverij    Boek-Scout

Te koop bij Boek-Scout

Eén antwoord op “Fleur en Robert, Marc Vanroy”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.