Flip… en de rest, Willem Ritstier

Flip en de restEen strip met humor

Ik lees bijna nooit stripboeken. Maar na Flip ben ik wel verkocht. De strip verscheen eerder in het jeugdblad Kidsweek. Willem schreef de tekst en zorgde voor de vrolijke illustraties.

Met Flip valt altijd wel iets te beleven. Of het nu thuis is of school, Flip laat je lachen. Kauwgomballen waar je grote bellen mee kunt blazen. Koeien die muzikaal zijn, bij Flip is niks te gek. Goudvissen die niet op een saxofoon kunnen blazen en sneeuw die maar niet wil vallen. Flip dendert gewoon door. Over school is Flip ook niet te spreken. En tsja, of het zo slim is om een hond in huis te nemen? Maar voor Flip is niks te dol.
Ik vond Flip.. en de rest erg grappig. En de illustraties maken het nog leuker. Om Flip moet je gewoon lachen. Ga dit mooie stripboek dus lezen.

Meer over de auteur Willem Ritstier

Willem Ritstier werd op 12 juni 1959 geboren in Rotterdam en groeide op in de wijk Charlois. In de loop der jaren publiceerde hij als cartoonist, striptekenaar en scenarist in vele kranten en tijdschriften. Daarnaast werkt hij als illustrator aan wenskaarten, kalenders, agenda’s, cartoons, kinderboeken en diverse reclameopdrachten.
Voor Eppo schreef hij twee delen van de western ‘Ronson Inc.’, een deel van de serie ‘Storm’ en diverse korte verhalen van ‘Soeperman’. Sinds 2012 verschijnt de nieuwe strip ‘Ward’ in Eppo en verzorgt hij de scenario’s van ‘Junior Suske & Wiske’.

Informatie

Titel                Flip… en de rest
Auteur            Willem Ritstier
Illustraties     Willem Ritstier
ISBN              9789462802353
Uitgeverij       Strip B.V.

Bestel online knop

 

 

Niet meer leverbaar

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.