Floortje en Roeland, Het geheime ingrediënt, Esther van der Ham en Diana Willemsen

Floortje en Roeland, Het geheime ingrediëntRozemarijn de zus van Floortje is ziek! De dokter zoekt in zijn rode boek hoe hij het meisje kan helpen. Hij is op zoek naar het geheime ingrediënt. Anders kan Rozemarijn niet beter worden. Floortje gaat het medicijn ophalen.

Onderweg gebeuren er spannende dingen. Brrr, ze komt een draak tegen die haar op wil eten. Pfff, en wat is het ver en de bergen zijn  zo hoog. Of is geen berg te hoog, als je hulp krijgt? Gelukkig is daar Roeland. Roeland is een raadsel. Floortje lost dit later wel op. Vriendschap en liefde horen immers ook bij het leven. Floortje krijgt ook raad van Ulwina de wijze uil. De uil is een vriendin van de meisjes. Soms helpt ze de dames als het niet zien zitten. De uil is wijs, maar het is ook een leerzaam boek voor kinderen.

Kleuters en kinderen uit de onderbouw van de basisschool ga maar lekker mee met deze leerzame en spannende tocht. De plaatjes maken het nog leuker.
Wijsheid, kracht, vriendschap en liefde alles kom je tegen. Floortje en Roeland is een pareltje.
Een vrolijk leesboek voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar oud. Het boek is geschreven door Esther van der Ham. Zij maakte ook de illustraties. De teksten van Ulwina de uil zijn geschreven door Diana Willemsen.

Over Esther van Ham

Eigenaar van Droomvallei Uitgeverij waar zij inspirerende, creatieve en positieve boeken uitgeeft voor kinderen en volwassen. Zij houdt van het waarmaken van dromen en werkt daar graag aan mee. Zelf schrijft ze ook en illustreert kinderboeken. Ze is kunstzinnig coach en techneut.

Over Diana Willemsen

Diana is deskundig in het verlenen van troost en steun in goede en slechte tijden. Diana helpt mensen die op zoek zijn naar, bijvoorbeeld zichzelf. Ze schrijft boeken en heeft een praktijk ‘Rationem’. Wijsbegeerte, psychologie en theologie heeft Diana als achtergrond.

Informatie

Titel                  Floortje en Roeland, het geheime ingrediënt
Auteurs            Diana Willemsen en Esther van der Ham
Illustraties      Esther van de Ham 
ISBN                 9789491886195
Uitgeverij        Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Floortje en Roeland - Het geheime ingredient
Floortje en Roeland - Het geheime ingredient
€14,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.