Geestverwanten, Hilda Spruit

GeestverwantenMerthe krijgt iets te horen en dit doet haar heel verdriet. Ze voelt zich bedrogen. Merthe zit met heel veel vragen. Maar niemand kan of wil haar een antwoord geven. Haar vriendinnen vinden het ook erg voor haar en willen haar helpen zoeken. Een meisje stelt voor om geesten om hulp te vragen. De meisjes zijn het niet echt met elkaar eens. Maar toch gaan ze op een avond glaasje draaien.

De antwoorden die de geesten geven, roepen nog meer vragen op. De meisjes gaan op zoek. De geesten vinden dit niet fijn en dat merken de vriendinnen  ook. Ze worden ook gewaarschuwd door een man, als ze ergens waar het niet pluis is. Toch gaan de dappere tieners verder met hun zoektocht.  Zo komen ze in een niet te stuiten, spiritueel avontuur, terecht. De vriendschap van de vriendinnen wordt er niet beter op. Het was wel stoer om glaasje te gaan draaien. Ze kwamen van het ene spannend moment in het andere. Maar was het wel zo verstandig…

Geestverwanten heeft een nawoord dat geschreven is door het medium Liesbeth van Dijk, onder andere bekend van de tv programma’s Het Zesde Zintuig en Paranormale Kinderen.

Ik vind Geestverwanten een spannend en boeiend verhaal. Hilda kan beeldend schrijven. Ik moest wel doorlezen. Het leek wel of er en geest me achterna zat, om jullie te waarschuwen.  Roep de geesten niet op. Voor je het weet komt er een boze geest je rust verstoren.
Een prachtig verhaal voor een film.

Over Hilda Spruit

Hilda is geboren in Bleiswijk als dochter van een middenstander.Jarenlang heeft ze niet geschreven totdat haar eerste kleinkind werd geboren.
Ze heeft onder andere korte verhalen geschreven voor Borre Leesclub en de Bobo. In 2010 heeft ze op verzoek van Bureau Thuisfrontzaken Koninklijke Landmacht ‘Het verhaal van Famke’ geschreven. Dit boekje is speciaal geschreven ter ondersteuning van jonge kinderen (vier tot zeven jaar) van militairen die door defensie worden uitgezonden. In 2015 komt haar debuutroman uit Geestverwanten.

Informatie

Titel                Geestverwanten
Auteur           Hilda Spruit
ISBN               9789078437246
Uitgeverij     Life

Bestel online knop

 

 

Geestverwanten
Geestverwanten
Score 4.6 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.