Geluk zonder voorwaarden Michael A. Singer

Geluk zonder voorwaardenDit boven alles wees trouw aan jezelf, dan kun je, net zoals de dag op de nacht volgt, nooit meer leugenachtig zijn tegenover anderen.’

William Shakespaere.

Zo is het maar net. Blijf jezelf en probeer om niet te twijfelen aan wat je wel of niet kunt. Je kunt meer dan je denkt.
Het zou natuurlijk wel fijn zijn als je meer innerlijke rust hebt. Heerlijk is het om je vrij te voelen. Ben op de eerste plaats trouw aan jezelf.
Waarom je meer kan dan je denkt

Maar soms zitten mensen gevangen in een negatief gevoel. Ze hebben in het verleden dingen meegemaakt, waardoor ze denken dat ze niks goed doen. Ze voelen zich minderwaardig. Of ze hebben het idee dat mensen niet naar ze luisteren. Dat maalt allemaal in hun hoofd. Maar jij bent er ook! Je bent meer dan die gedachten die maar je hoofd rond spoken. Probeer dit los te laten en je vrij te voelen.
En is dat zo, denken andere mensen echt slecht over je. Of heb jij je zelf in die negatieve gedachtenspiraal gestopt.?Juist dan is het goed om jezelf weer te bevrijden. Het is niet goed om gevangen te blijven zitten. Steeds weer diezelfde starre verhalen over jezelf. Want je bent meer dan dat. Je hoeft niet bang te zijn om te falen.
Michael helpt je op weg. Het antwoord is dichterbij dan je denkt.

De auteur, Amerikaans econoom en oprichter van een gerenommeerd meditatiecentrum in de Verenigde Staten, beschrijft hoe hier bevrijding uit deze negatieve gedachtespiraal mogelijk is. Hij leert hoe jij naar jezelf kunt kijken en de mensen om je heen. Wat kun jij zélf doen. Hij laat je niet zweven en is niet echt spiritueel. Het boek is daarom voor lezers toegankelijk.

Ik vind Geluk zonder voorwaarden een fijn boek. Michael legt alles duidelijk uit en gebruikt geen zweverige taal. Hij zet je met bedien voeten op de grond.
Een aanrader voor iedereen die soms onzeker is of een negatief zelfbeeld heeft. 

Over de auteur

Michael Singer (1947) verdiepte zich al jong in yoga en meditatie. In 1975 richtte hij Temple of the Universe op,
nu een gerenommeerd meditatiecentrum in Florida, Verenigde Staten. Zijn boek Geluk zonder voorwaarden is
een internationale bestseller en inmiddels een spirituele klassieker.

Informatie

Titel                    Geluk zonder voorwaarden
Auteur              Michael A. Singer
ISBN                  989025907198
Uitgeverij       Ten Have

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.