Gevangen in Nepal, Annemiek van Kessel

Gevangen in NepalHoe een droomreis een nachtmerrie werd
Zes maanden ten onrechte in de cel

Nepal had alles waar Edward van der Ree van droomde: spiritualiteit, een slow-down levensstijl, fantastische natuur en heerlijk eten. Hij vond in 2013 werk in de mooiste bar van Nepal en maakte er veel vrienden. Hier wilde hij voor eeuwig blijven wonen.

Helaas wordt alles anders. Pravash, de beste vriend van Edward valt van het balkon en is op slag dood. Het leven van Edward wordt een hel. De Nepalese politie pakt hem op voor moord en hij wordt zonder achter de tralies gezet. Edward heeft niets gedaan, het was zijn beste vriend, maar er wordt niet naar hem geluisterd. In de overvolle gevangenis moest Edward zien te overleven tussen verkrachters, moordenaars, drugsdealers en pedofielen. Gelukkig heeft hij zijn ouders. Ze steunen hem door dik en dun. Ze reizen naar Nepal en gaan voor hem door het vuur, ze vechten zes maanden lang voor zijn vrijlating. Vanuit Nederland krijgen ze steun en kracht van hun andere zoon en  de broer van Edward.
De familie leerde Nepal kennen als een land van corruptie, omkoping en vriendjespolitiek. Gelukkig komt uiteindelijk alles goed met Edward. Hij kan dit spannende verhaal met ons delen. Alles draaide om geld.

Luister naar het verhaal van Edward van der Ree.

Gevangen in Nepal is een spannend, verhaal. Annemiek kan beeldend schrijven, het lijkt net een film. Helaas heeft Edward het zelf meegemaakt. Het boek is gebaseerd op veel gesprekken met Edward van der Ree, e-mails en de dagboeken van zijn moeder. Edward is zijn ouders dankbaar, wat zij voor hem hebben gedaan. Gevangen in Nepal, is in een woord prachtig

Over de schrijfster Annemiek van Kessel

Annemiek van Kessel studeerde Sociale Wetenschappen aan de UvA. Ze runde ruim twintig jaar een HR-adviesbureau en publiceerde een aantal non-fictieboeken, meest recent samen met Henk Plenter Let niet op de rommel (2013).

Informatie

Titel              Gevangen in Nepal
Auteur          Annemiek van Kessel 
ISBN              9789462970267
Uitgeverij      De Kring

Bestel online knop

 

 

Gevangen in Nepal
Gevangen in Nepal
hoe een droomreis een nachtmerrie werd
Score 4.4 van 5 sterren.
€17,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.