Groeten uit Verweggistan, Derk Bolt

Groeten uit VerweggistanGewoon lekker thuis in mijn luie stoel en toch een wereldreis maken. Dat kon, met dit leuke boek Groeten uit Verweggistan. Derk vindt reizen leuk maar hij wil dat ook graag met ons delen. Niet alles zie je in het programma Spoorloos, geniet daarom van de verhalen uit dit mooie boek.

Spoorloos-verslaggever Derk Bolt reist met zijn team al twintig jaar de wereld rond op zoek naar verdwenen mensen. Hij belandt op de wonderlijkste locaties, ontmoet opmerkelijke mensen en weet zich steeds weer uit lastige situaties te redden. Reizen zit in het bloed van Derk en hij kan er prachtig over schrijven. Hij neemt ons mee met zijn verhalen. Ieder land heeft zijn problemen maar ook de mooie kanten. En dat deelt hij met de lezer. Derk vertelt ons over zijn ervaringen met slechte hotels, bedenkelijk eten, gammele auto’s en vliegtuigen, natuurrampen, sadistische douaniers, corrupte politieagenten en ongedierte. Maar dit leest beslist niet als een ramp. Hij weet dit met humor te brengen en is af en toe ironisch over zijn ‘lot’. Hij vindt het reizen leuk maar nog mooier is dat hij mensen kan helpen om familie terug te vinden. Als de mensen hun vader, moeder, broer of zus in de armen kunnen sluiten is het goed voor Derk. Hij neemt de gepaste afstand. Het is immers niet zijn familie. Voor Derk is dan de reis en de zoektocht volbracht. Hij kan weer verder met een volgende reis en speurtocht.

Derk kan niet alleen mooi schrijven maar hij kan er ook leuk over vertellen. Luister naar dit gesprek

Ik heb genoten van dit bijzondere en leuke boek. Het is leuk om af en toe een verhaal te lezen. Maar eigenlijk moest ik gewoon steeds verder lezen, zo enthousiast kan Derk vertellen.

Over de auteur Derk Bolt

Derk Bolt (1955) is journalist en televisiepresentator. Sinds 1995 reist hij over de wereld voor Spoorloos.

Informatie

Titel               Groeten uit Verweggistan
Auteur           Derk Bolt
Inclusief        gratis door Derk Bolt ingesproken luisterboek
ISBN              9789462970212
Uitgeverij      De Kring

Bestel online knop

 

 

Groeten uit Verweggistan
Groeten uit Verweggistan
op reis voor Spoorloos
Score 4.6 van 5 sterren.
€16,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.