Grootmoeders tips, Stan van Eck

Grootmoederes tipsEenvoudige tips voor je gezondheid

‘Niet om de dokter te vervangen en niet omdat vroeger alles beter was, wel om het goede uit grootmoeders tijd vast te houden.’

Natuurlijk moet je als er echt iets aan de hand is naar je huisarts. Maar soms kun je zelf ook oplossingen vinden. In Grootmoeders tips, staan adviezen en wijsheden voor voorkomende gezondheidsproblemen. Hooikoorts, slapeloosheid, blaasontstekingen je kunt het allemaal vinden in dit handige boek.

‘Gember is een echte alleskunner in de volksgeneeskunde. Het wordt gebruikt bij hoofdpijn, misselijkheid, diarree, maagpijn, kiespijn, reuma en koorts. Grootmoeder adviseert: wil je zelf gemberthee maken, bedenk dan dat de beste smaak van de wortel direct onder de schil zit. Raspen is daarom het beste.

Ik vind Grootmoeders tips een handig boekje voor kleine kwaaltjes. Maar het is geen vervanging voor de huisarts. Je kunt het gebruiken om eenvoudige tips voor je eigen gezondheid op te zoeken.

Kijk ook eens op de site van Grootmoeders tips

Stan van Eck is redacteur van gezondheidsonderwerpen. Hij heeft een eigen mediabedrijf en schrijft voor onder meer Max Magazine. Met zijn succesvolle Facebookpagina GrootmoedersTips bereikt hij meer dan duizenden mensen per dag.

Informatie

Titel                  Grootmoeders tips
Auteur             Stan van Eck
 ISBN                9789461561978
Uitgeverij        Bertram en de Leeuw 

Bestel online knop

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.