Herbatheek, Stef Mintiens

Herbatheek, Stef Mintiens
Stef Mintiens

Neem je gezondheid in eigen handen

De subtitel van dit boek zette mij aan het denken. Kan dat je gezondheid in eigen handen nemen? Of moeten we gewoon proberen om alles met mate eten drinken, en kijken hoe het leven loopt en accepteren dat we ziek kunnen worden. Natuurlijk moet je wel goed op letten op wat je eet en drinkt.

Soms leggen we de verantwoordelijk voor onze gezondheid bij een ander. Maar voor een groot deel hebben we volgens Stef zelf de sleutel in handen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. De boodschap van dit boek, Herbatheek, is dus wel duidelijk. Neem je gezondheid weer in eigen hand. Stef probeert je er een handje bij te helpen. Stef wijst niet met de vinger in de lucht en je bent niet allemaal aan allerlei regeltjes gebonden. Maar je leert wel om goed te kijken, hoe je beter met je gezondheid om kunt gaan. Het is gebaseerd op eeuwenoude, waardevolle tradities uit de natuurgeneeskunde en aangevuld met ervaringen uit de praktijk van de auteur. We leven in een wereld die maar door draait en de informatie is aangepast aan deze tijd.

Ik vind Herbatheek geen boek om in een keer te lezen. Meer om af en toe in te kijken, of om iets op te zoeken. Stef heeft zich overal goed in verdiept. Voor mensen die beter met hun gezondheid om willen gaan is het een aanrader.

Over de auteur Stef Mintiens

Tandarts Stef Mintiens raakte al vroeg gefascineerd door de diverse traditionele geneeswijzen en bestudeerde daarom verschillende toepassingen ervan. In 2007 stopte hij zijn tandartspraktijk en volgde hij een opleiding in de Kneipp-hydrotherapie om zich beter te kunnen toeleggen op de aanpak van de steeds talrijker wordende chronische gezondheidsproblemen bij mensen. Mintiens vestigde zich in 2012 in Gent. Naast de begeleiding van zijn patiënten in de privépraktijk is Mintiens een gedreven schrijver en spreker. Lees hier meer over Stef Mintiens

 Informatie

Titel             Herbatheek
Auteur         Stef Mintiens
ISBN            9789076541815
Uitgeverij     Aerial

Bestel online knop

 

 

Herbatheek
Herbatheek
neem je gezondheid in eigen handen
Score 3.6 van 5 sterren.
€69,95
4 - 6 dagen
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.