Herken mij in vlinders, Yvette Visser

Herken mij in vlindersVlinders hebben voor mij een persoonlijke betekenis. Ze zijn een prachtig symbool voor leven, dood en vernieuwing. Toen ik de titel van dit boek zag, wist ik het zeker, dit  vlinderboek moet rondfladderen.

Ik geloofde er vroeger geen bal van Yvette. Aldus  van de eerste contacten die Yvette Visser heeft met Dirk, haar dierbare overleden oom.

De oom van Yvette is ernstig ziek, zij hebben een bijzondere band.Yvette vraagt aan haar oom in een brief, of hij naar zijn overlijden wil vertellen over het leven na de dood. Dirk schrijft haar met zijn laatste krachten terug, dat hij niet gelooft in een leven na de dood. Maar hij belooft haar om aan haar verzoek te voldoen. Dirk komt zijn belofte na. Hij probeert als het mogelijk is om er als leraar en vriend voor haar te zijn. Dirk vertelt over het leven na de dood,. Hij deelt zijn  ervaringen, en  vernieuwde inzichten ten aanzien van het leven. Maar bovenal om de pure liefde te laten voelen van onze overleden dierbaren en andere begeleiders die naar ons toe blijft stromen.

Yvette beschrijft op haar eigen toegankelijke wijze haar eerste stappen van mediamiek contact en de prachtige gesprekken die zij samen met Hanke Hermse met Dirk heeft. Dit deelt ze met de partner van Dirk. Op deze manier kunnen ze samen ervaren wat een liefde en verbinding dit brengt. Yvette schrijft ook over zij  zelf de inzichten  van Dirk praktisch toepast in haar leven.  Dat is mooi, lief, kwetsbaar en voor sommige mensen herkenbaar

Ik kan me voorstellen dat dit boek troostend is voor degenen die een dierbare zijn verloren en zo kunnen lezen dat het contact niet hoeft te stoppen na de dood. Ik vond het een erg mooi boek

Meer over de auteur Yvette Visser

Yvette Visser is spiritueel coach. Zij is altijd al nieuwsgierig geweest naar de sleutel met de wijsheid van het leven. Natuurlijk zit deze in onszelf. Yvette brengt mensen terug bij hun ware essentie door hen weer contact te laten maken met hun innerlijke TomTom het gevoel, het hart, de ziel. De ondersteuning die we daarbij kunnen voelen vanuit de ongeziene wereld maakt het leven licht en vreugdevol.

Informatie

Titel            Herken mij in vlinders
Auteur       Yvette Visser
ISBN           9789462621138
Uitgeverij Waanders

Bestel online knop

 

 

Herken mij in vlinders
Herken mij in vlinders
ons contact blijft bestaan. over leven na de dood en nieuwe inzichten
Score 4.7 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.