Heroïne Godverdomme, René van Collem

Heroïne GodverdommeRené van Collem is de jongste zoon van filmrecensent Simon van Collem, van het tv-programma ‘Simonskoop’. Op tv was Simon een  aardige man. Maar thuis was hij geen lieve vader. Hij had last van een oorlogstrauma. René kan hier niet mee omgaan. Hij probeert zijn gevoelens een plaatst te geven in muziek.

Hij komt in contact met verkeerde vrienden. René krijgt hij via een bekende een joint met heroïne aangeboden. René voelt zich heerlijk en vanaf dat moment gaat het mis. Hij wordt verslaafd. René drumt er lekker op los. Hij wordt zelfs drummer bij Doe Maar. Helaas moet hij de band verlaten. René steelt  geld van fans om aan geld te komen en bij Henny Vrienten.
Hij speelt nog 20 jaar als professioneel drummer met o.a. Spargo, Tiësto, DJ Jean en Tjeerd Oosterhuis. Zijn drang naar drugs maken alles kapot. Stelen, liegen, gebruiken, dat is het leven van René.  maar zijn zware harddrugs verslaving maakt hem onhanteerbaar. Hij vernietigt zo zijn carrière en reputatie. Stelen, liegen en inbreken zijn aan de orde van de dag en  Hij raakt al zijn bezittingen en iedereen kwijt.
René probeert om af te kicken maar dat lukt hem niet. De hoop op een normaal leven heeft hij opgegeven. Tot hij Margaretha ontmoet. Zij is de vrouw van zijn leven.
Meer dan 30 jaar later schreef hij, eindelijk clean en gelukkig, zijn levensverhaal op.
Als hij dan ook weer wordt gevraagd om bij Doe Maar te komen spelen voor Symphonica Rosso en een nieuwe tour betekent dit voor René een ongekende comeback.

René kan er zelf erg mooi over vertellen kijk hier naar De Wandeling

Ik vind het erg goed en moedig dat René zijn levensverhaal met ons deelt. Hij kan mooi schrijven over zo veel leed.

 Informatie

Titel              Heroïne Godverdomme
Auteur       René van Collem 
ISBN          9789021556598
Uitgeverij Kosmos

Bestel online knop

 

 

Heroine godverdomme
Heroine godverdomme
zijn biografie
Score 4.6 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Heroine godverdomme
Heroine godverdomme
zijn biografie
Score 4.6 van 5 sterren.
€12,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.