Het antwoord kwam 17 jaar te laat, Vera Bianco

Het antwoord kwam 17 jaar te laatIk schreef dit waargebeurd verhaal om antwoorden te bieden aan vrouwen die in dezelfde situatie zitten. Misschien herken je jezelf? Misschien kan je dankzij dit boek beseffen dat er stappen te ondernemen zijn? Het is alvast een meeslepend verhaal over emoties, verdriet en geluk. Vrouw zijn, moeder zijn is niet altijd simpel. Dat bewijst dit verhaal.


De relatie van Nancy gaat niet over rozen, ze leeft in een hel. Er zijn periodes met vallen en opstaan. Nancy valt meer dan ze opstaat. Maar ze vecht voor haar oudste zoon.
Zelf heeft ze veel liefde gekend in haar jeugd.  Haar ouders hebben haar de normen en waarden van het leven geleerd. Hierdoor is ze een sterke eerlijke vrouw geworden. Haar huwelijk gaat stuk. Maar Nancy bouwt een nieuw leven op.
Nancy weet nu het antwoord. Ze weet dat het niet haar schuld is. Nancy beseft dat ze door haar scheiding een nieuwe start kan maken. Nu weet Nancy dat het Asperger syndroom het ontbrekende puzzelstukje was. Helaas kwam dit antwoord zeventien jaar te laat..

Ik hoop dat dit boek  een steun in de rug kan zijn voor vrouwen die in dezelfde situatie zitten. Ik vind het moedig dat Vera dit met ons deelt.

Informatie

Titel               Het antwoord kwam zeventien jaar te laat
Auteur          Vera Bianco
SBN               9789402112405
Uitgeverij     Bravenewbooks

Bestel online knop

 

 

Het antwoord 17 jaar te laat
Het antwoord 17 jaar te laat
Score 5.0 van 5 sterren.
€20,56
Uiterlijk 7 april in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.