Het geheim van de sleutelmeester, Annelies De Cooman

Het geheim van de sleutelmeesterLouis verhuist met zijn ouders en zijn troetelrat Baziel naar het platteland.
Hij ziet er wel een beetje tegenop. Want hij moet dan omgaan met andere jongens en meisjes, die hij niet kent. Louis is bang dat ze hem niet mogen.
Ze gaan in een oud kasteel wonen en dat is wel spannend.
Zijn buurjongen is niet zo aardig. Louis heeft het niet makkelijk met die jongeman en zijn vriendjes.
Maar gelukkig is daar ook Marie, een aardig meisje en samen beleven ze spannende avonturen. Als ze vluchten voor Pieter-Jan en zijn vriendjes, ontdekken ze een verborgen doorgang door het kasteel en wat er dan allemaal gebeurd.
Bert is de tuinman en die heeft al veel verteld over  de geschiedenis van Saghaven. Louis kan nu samen met Marie op zoek naar een verborgen schat. Hij wordt nog steeds gepest door Pier-Jan. Maar samen met Marie kan hij vluchten in een wereld waar de pestkoppen niets van weten. Zijn ouders en Bert hebben soms zoiets, waar ben je toch allemaal mee bezig?
Wil jij dit ook weten, lees dan dit spannende, en magische boek.

Ik vind Het geheim van de sleutelmeester, prachtig. Annelies kan heel beeldend schrijven. Zo, zit je in je luie stoel.  Plotseling loop je door mysterieuze gangen. Een aanrader voor jong en oud Ee leuk boek voor een film.

Annelies De Cooman, geboren in 1978 is opgegroeid in Aalst en woont nu in Zwalm, samen met haar echtgenoot Dirk, zonen Simon en Dries en vijf poezen. Hoewel ze als jurist vooral met de neus in de wetboeken zit, liet de passie voor literatuur en vooral de droom om ooit zelf een boek te schrijven haar nooit helemaal los. Wat oorspronkelijk bestemd was als een cadeau voor haar kinderen, belandde door de aanmoediging van familie en vrienden toch bij deze uitgeverij. Het resultaat is een spannend en grappig avontuur, vol magie en verrassingen!

Informatie

Titel               Het geheim van de sleutelmeester
Auteur         Annelies De Cooman
ISBN             9789491144684
Uitgeverij Beefcake Publishing

Bestel online knop

 

Het geheim van de sleutelmeester
Het geheim van de sleutelmeester
Score 5.0 van 5 sterren.
€20,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.