Het grote ontwaken, Marian Kramer

Het grote ontwakenEen verhaal over verlies en strijd, doorzettingsvermogen en liefde

In het grote ontwaken van Marian Kramer moet de hoofdpersoon haar leven weer oppakken na zeven jaar in coma te hebben gelegen.

Het leven van Yvonne loopt op rolletjes. Ze heeft een leuke baan, een lieve man en is moeder van de kleine Danny. Niets lijkt haar geluk in de weg te staan. Tot dat ene moment. Yvonne, maakt een inschattingsfout in het verkeer. Zeven jaar later ontwaakt ze uit coma. Alles is dan veranderd en Yvonne moet haar weg weer zien te vinden. Het valt niet mee voor haar. Terwijl zij in coma lag, ging het leven door. Mensen die ze lief had gingen hun eigen weg. Ze zijn Yvonne vergeten.

Als ze ontwaakt lijkt het of ze alleen moet vechten tegen de grote boze wereld. Revalideren is een moeilijk proces. Yvonne heeft haar ouders die haar door dik en dun steunen. Maar die zijn soms overbezorgd. Yvonne is een volwassen vrouw, en wil zo veel mogelijk haar eigen boontjes doppen. En dan zijn daar nog de op visioenen lijkende dromen, die ze veel liever niet zou hebben. Met de liefde wil het ook niet lukken. Uiteindelijk vindt ze een baan, hier gaan haar ogen open. Ze komt weer los van haar ouders. Ze leert dat ze nog wel dingen kan waarvan ze dacht dat die buiten haar bereik lagen. Juist als ze de man van haar leven ontmoet komt er ook weer een kink in de kabel. Het verhaal krijgt een speciale wending. Overwint, liefde alles?

Het grote ontwaken is een boeiend verhaal. Liefde, en een moedige strijdbare vrouw maken het verhaal compleet. En een  bovennatuurlijke rode draad loopt door het verhaal heen.
Een heerlijk boek voor op vakantie, of lekker in je luie stoel.

Informatie

Titel             Het grote ontwaken
Auteur        Marian Kramer
ISBN            9789491300226
Uitgeverij   Celtica Publishing

Bestel online knop

 

 

Het grote ontwaken
Het grote ontwaken
Score 5.0 van 5 sterren.
€6,-
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.