Het is ingewikkeld, Kaat de Kock

Het is ingewikkeldWat als je ‘ja’ moet zeggen tegen elke date?

Esther heeft een kinderwens, maar haar vriend wil geen kinderen. Een goede reden voor Esther om hem te dumpen.
Bovendien steunt hij haar niet om haar eigen carrière te volgen. Maar nu is zo vrij als een vogeltje in de lucht. Ze gaat haar dromen najagen.
Maar het valt allemaal niet mee. Ze voelt zich toch wel zielig en eenzaam
Maar dan lacht het leven haar toe. Ze krijgt een baan aangeboden en dat biedt kansen.
Esther gaat mannen ontmoeten, maar of er de ware liefde bij zit, dat is nog maar de grote vraag. Esther gaat columns schrijven voor haar favoriete weekblad. Niemand op de redactie wil dit doen. Dus dit is haar kans.
Ze moet er ook wel wat voor over hebben. Esther moet een maand lang ja zeggen tegen iedere date, of ze wil of niet. Daarna moet ze daar verslag van uitbrengen. Niet iedere man is hier later blij mee. Ze voelen zich dan misbruikt.  Bij Esther slaat soms de twijfel toe. Toch weet je maar nooit, misschien zit er haar droomprins bij.

Er is ook een fotograaf, want een romantische foto bij het artikel is wel gaaf. Maar ook hier is niet iedere man van gecharmeerd. Want stel dat je bekend bent en mensen uit je omgeving lezen een artikel, waarin het over jou gaat. Oeps, dat doet de liefde ook geen goed.
Zo gaat Esther door maar ze vindt het niet leuk meer.
Hoe het verder gaat met Esther, lees het in dit leuke boek. Soms is de ware liefde dichterbij dan je denkt

Meer van Kaat de Kock  Niets om het lijf en Selfie

Ik vind Het is ingewikkeld erg leuk. Kaat schrijft met een vlotte pen. Ze neemt je mee in haar verhaal.  Ga maar snel lezen in dit leuke boek.

Over de auteur

Kaat De Kock (1975) is een succesvol youngadultauteur en schreef de voorbije jaren de zomerverhalen voor Flair. Ook het vervolgverhaal Lies, dat wekelijks in Flair verschijnt, is van haar hand. In haar boeken voor young adults deinst ze er niet voor terug serieuze thema’s aan te snijden. Zo beschrijft ze in Niets om het lijf (2018) het verhaal van een tiener die worstelt met anorexia en automutulatie. Sterker dan jij (2017) is dan weer een aangrijpend verhaal over partnergeweld en in Selfie (2016) gaat ze dieper in op de gevaren van het internet. Het in 2018 verschenen boek #hetisingewikkeld is haar eerste chicklitroman.

Informatie

Titel                 Het is ingewikkeld
Auteur          Kaat de Kock
ISBN              9789492626974
Uitgeverij    Horizon

Bestel online knop

 

 

Het is ingewikkeld
Het is ingewikkeld
Score 5.0 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Het is ingewikkeld, Kaat de Kock”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.