Het Labyrint, Sigge Eklund

Het labyrintDicht op de huid van vier mensen in de directe omgeving van een jong meisje – en dat meisje is verdwenen.
In Het Labyrint volgt de lezer het leven van vier volwassen mensen en een meisje dat is verdwenen. Åsa, de wanhopige moeder doet alles om haar verdwenen kind Magda te vinden. Martin is de vader van het kind en tevens hoofdverdachte.

Zijn collega Tom vindt Martin een held. Hij doet alles om in een goed blaadje bij Martin te komen. Tom kan niet in woorden vangen waarom hij Martin zo graag mag. Als er roddels de ronde doen over Martin kan hij die niet geloven. Wat hebben al die mensen met elkaar gemeen? En welke rol speelt Katja, de schoolverpleegkundige in dit verhaal? Ook Katja heeft haar verleden. Het verhaal neemt iedere keer een andere wending. En je vraagt je als lezer steeds, af, waar is Magda…

Het labyrint is een puzzel vanuit vier perspectieven die stukje bij beetje onthult hoe het vier mensen vergaat uit de meest nabije omgeving van de grote afwezige in het verhaal: het spoorloos verdwenen meisje zelf.

Het labyrint leest als een puzzel. Al lezende vallen stukjes van de puzzel in elkaar. Ik vond het erg mooi. Ik kon niet stoppen met lezen. Een aanrader.

Sigge Eklund (Stockholm) is een van de bekendste schrijvers en podcasters in Zweden. Hij heeft in Los Angeles gewerkt als scenarioschrijver, en woont nu in Stockkolm met zijn vrouw en kinderen. Eerder schreef hij drie romans die alle drie zeer goed werden ontvangen door pers en publiek.

Informatie

Titel                   Het Labyrint
Auteur              Sigge Eklund
ISB
N                 9789048821518
Uitgeverij        Meridiaan

Bestel online knop

 

 

Het labyrint
Het labyrint
Score 4.0 van 5 sterren.
€5,-
Uiterlijk 9 april in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Het labyrint
Het labyrint
Het labyrint
Score 4.0 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.