Het meisje dat aan de oever verscheen, Geert Kimpen

Het meisje dat aan de oever verscheenWat zou jij doen als je je zielsverwant ontmoet, maar je durft het niet te geloven.

Na vijf jaar is eindelijk de langverwachte, nieuwe roman van Geert Kimpen (bekend van o.m. De kabbalist) Het meisje dat aan de oever verscheen gepubliceerd. Het was het wachten waard.
Misschien is dit boek, een tijdloos sprookje voor volwassenen dat zich in India afspeelt, wel Kimpen’s beste boek.
Natuurlijk staat de liefde centraal. Krachtiger dan ooit tevoren. Het boek zindert van Indiase wijsheden, oriëntaalse erotiek, inzichten over liefde, seksualiteit en zielsverwantschap, verpakt in een spannend, meeslepend verhaal dat je in één ruk uit wilt lezen.

 Kama is anders dan zijn familie en de mensen in het dorp. Hij leeft niet een leven volgens de ‘regeltjes’.
Hij ontmoet een wijze stoffenhandelaar. Deze man vertelt hem over  de mysterieuze ‘Tempel van het Oosten’. Nu weet hij het zeker, hij moet weg uit dit dorp.

Hij wil heel graag naar die geheimzinnige tempel waar zoekers en verdwaalden zichzelf zouden vinden en waar jongens ingewijd worden tot man. Kama hoopt zo zijn lot te aanvaarden en het respect voor zichzelf te hervinden.
Plotseling gebeuren er andere dingen dan hij had verwacht. Hij ontmoet het meisje aan de oever van de rivier. Zij beweert dat ze zijn zielsverwante is. Wat is er aan de hand? Is dit al het einde van zijn reis. Maar hij is pas net begonnen.
Heeft het nog wel zin om verder te zoeken naar zijn ware essentie wanneer hij door het meisje volledig omarmd wordt zoals hij is?

Wat moet hij doen? Moet hij eerst de lange eenzame tocht maken op zoek naar zijn ware essentie. Maar dan  loopt hij dan de kans om zijn zielsverwante  voor altijd te verliezen?  Wat zou jij doen? Zou je blijven of vertrekken?
Wil je weten Kama doet? Laat je dan betoveren door dit sprookjesachtige boek.

Ik vind Het meisje dat aan de oever verscheen in een woord prachtig. Een verhaal om nooit te vergeten. Geert neemt je mee in dit prachtige verhaal vol liefde, wijsheden, zielsverwantschap. Het boek is uit maar mijn hoofd en hart zitten nog vol

Meer over de auteur

Na zijn debuutroman De Kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren en uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans De Geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Filettino. Daarna werd het stil. Geert Kimpen kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven als “de liefde” je thema is? Toen ontmoette Geert Kimpen het meisje dat aan de oever verscheen. Zijn inspiratie ging weer stromen. Het verhaal had hem gevonden.

Lees hier meer over Geert

Informatie

Titel                    Het meisje dat aan de oever verscheen
Auteur               Geert Kimpen
ISBN                   9789492883490
Uitgeverij         LondenBooks

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.