Het onwijs grote Filosofie Doeboek, Fabien van der Ham

Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek - Op ReisOp reis door de ruimte, De Tijd en in je eigen hoofd.

Op zoek naar een origineel cadeau voor jonge denkers, of misschien wel voor jezelf? De serie Onwijs Grote Filosofie Doeboeken staat vol filosofische puzzels, vragen, weetjes en nog veel meer. Kijk maar eens naar Het onwijs grote Filosofie Doeboek
Een erg leuk boek boordevol dwaze doordenkers, breinbrekers en dilemma’s.
Iedereen kan het  lezen. Het is voor jong en oud.  Filosofen denken graag na over bijzondere vragen. Elsa deed dat nooit. Haar hersenen waren altijd lui, totdat ze de alien Karatasi ontmoette. Karatasi komt van een andere planeet en snapt niets van onze aarde. 

Ella wordt meegenomen in haar zweefmagneet om de wereld te onderzoeken en stelt daarbij de raarste vragen. Hoe weet je zeker dat iets bestaat? Kun je door de tijd reizen? Heeft fantasie nut? En nog veel meer dingen om over na te denken en over te praten.
Ella heeft geen kan meer om lui te zijn. De jonge dame moet nu wel aan de slaag. Ze gaat mee op reis. Ga je ook mee met Elsa?
Je hersenen moeten wel aan het werk hoor. Jij mag ook niet lui zijn.
Het Onwijs grote Filosofie Doeboek. Laat je hersenen kraken door te tekenen, fantaseren, puzzelen, spelen en kijken. En verwonder je over alle denkchallenges, dilemma’s en breinbrekers. Maar schrik niet, want de eindbestemming van deze reis is nogal een, eh, mindfuck!Lees ook Kan niet bestaat niet 
 
Ik vind het onwijs grote Filosofie Doeboek in een woord prachtig. Lezen, denken, doen en er over praten. Wat wil je nog meer.
Thuis met je ouders of opa en oma en toch op reis, hoe leuk is dat.
 

Over de auteur

Fabien  schrijft kinderboeken, korte verhalen, gedichten, columns en artikelen maar ook geef ze geeft ook  les in gedichten en verhalen schrijven, ben ze is filosofiejuf en Schoolschrijver en ze bedenkt  leerzame spellen. Kijk maar eens rond op haar site  dan zie je vanzelf wat dat allemaal inhoudt.
Lees hier meer over Fabien en kijk maar lekker rond. 
 

Informatie

Titel                  Het onwijs grote Filosofie Doeboek
Auteur            Fabien van der Ham  
ISBN                9789085716655
Uitgeverij      Veen Media
 
Bestel online knop
 
 
 
 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.