Hittegolf, Suzanne Vermeer

HittegolfZomerse ontspanning is het zeker. Het zonnetje scheen toen ik in dit boek begon. En spannend is het ook.

De zon straalt in de Algarve in Portugal. Er heerst een hittegof en dit houdt de bevolking bezig. Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen.
Robert Stevenson speelt de hoofdrol en zijn tegenspeelster is de Nederlandse Emma DeWitt. Buiten de hitte is dit het onderwerp van gesprek. Maar de mooie zomer krijgt een andere wending. Door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Maar wat is er dan gebeurd? Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en al snel heeft zij een aantal gedachten op het oog. Het verhaal krijgt een spannend vervolg. Een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Over de auteur Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers. Alle titels ( All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste, Bella Italia, Noorderlicht, Bon Bini Beach, Het chalet, Route du soleil, Winterbeg en Goudkust) zijn in de bestsellerlijst verschenen. Cruise werd in 2010 genomineerd voor de NS Publieksprijs, Noorderlicht in 2012. In november 2015 is de nieuwe winterthriller. Sneeuwengelen, verschenen. Op 26 april 2016 verschijnt Hittegolf.

Informatie

Titel               Hittegolf
Auteur           Suzanne Vermeer
ISBN             9789400507135
Uitgeverij     A.W. Bruna

Bestel online knop

 

 

Hittegolf
Hittegolf
Score 4.0 van 5 sterren.
€6,49
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Hittegolf
Hittegolf
Score 4.0 van 5 sterren.
€6,-
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.