Huidpijn, Saskia Noort

Huidpijn Huidpijn, de nieuwste thriller van Saskia Noort staat sinds verschijnen op nummer één in de Bestseller 60. Ik keek echt uit naar dit boek en het wachten is beloond.

Het verhaal

Anne heeft een kinderwens. Samen met haar vriend Sam probeert ze om die wens in vervulling te laten gaan. . Ze ondergaan ze IVF behandelingen. Maar als donderslag bij heldere hemel, geeft Sam het op. Hij zegt dat hij een ander heeft. En daarmee is alles nog niet gezegd. Er volgen nog meer dingen die je niet echt voor mogelijk kunt houden. Als klap op de vuurpijl verdwijnt Sam. Anne  staat  als, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste, vaak in de spotlights. De lichten  worden de lichten gedoofd. Alles komt in de publiciteit. De donkere kanten van Anne komen boven water. Mensen vragen zich af, wat zij met de verdwijning van Sam te maken heeft. Soms heeft ze het gevoel alsof ze haar verstand verliest. Daar probeert ze hard aan te werken. Maar ze wil ook haar vrienden en familie niet verliezen. Haar hart is nog steeds bij Sam. Maar waar is hij, gaat ze hem nog vinden?

Huidpijn, is in een woord gewelding. Liefde, verdriet, afgunst, dit boek heeft alles in zich. Saskia kan lekker vlot schrijven en ze neemt je mee in haar verhaal. Een parel van een verhaal.

De trailer van Huidpijn

Over de auteur Saskia Noort

Saskia Noort is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur. In 2003 zette ze in één klap de Nederlandse literaire thriller op de kaart. Met Terug naar de kust vestigde ze haar naam en sindsdien behoort ze tot de absolute top van Nederlandse schrijvers. Ze wordt geroemd om haar vertelkunst en haar gave de tijdgeest zeer goed te verbeelden. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 2,7 miljoen exemplaren verkocht. Op 9 november kreeg Saskia Noort de GNM Meesterprijs uitgereikt. Ze ontving de prijs voor haar bijdrage aan het Nederlandstalige thrillergenre. In het najaar van 2014 wordt de tv-serie van Nieuwe buren uitgezonden door RTL4. De hoofdrollen worden gespeeld door Katja Schuurman en Thijs Römer, en Daan Schuurmans en Bracha van Doesburg.

Informatie

Titel            Huidpijn
Auteur        Saskia Noort
ISBN           9789026331398
Uitgeverij   Ambo/Anthos

Bestel online knop

 

 

Huidpijn
Huidpijn
Score 3.8 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Huidpijn
Huidpijn
Score 3.8 van 5 sterren.
€25,99
Uiterlijk 14 november in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Huidpijn - dwarsligger (compact formaat)
Huidpijn - dwarsligger (compact formaat)
Score 3.8 van 5 sterren.
€9,95
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.