Huis van glas, Len Vlahos

Huis van GlasTe koop: Het leven van Jared Stone. Doe ermee wat je wilt.

Kanker is geen gemakkelijk onderwerp om over te schrijven maar toch heeft Len over dit onderwerp dit prachtige. verhaal geschreven.
In huis van glas, maken we kennis, met Jared, Deirdre en hun kinderen Jackie en Megan. Helaas is Jared ongeneeslijk ziek. Er groeit een inoperabele hersentumor in zijn hoofd.

Jared houdt van het leven. Helaas vernielt deze tumor alle fijne herinneringen. In een impulsieve, misplaatste poging om de financiële toekomst van zijn familie veilig te stellen besluit hij zijn leven op eBay te veilen. Zijn ‘leven’ wordt gekocht door een egocentrische tv-producent die op zoek is naar een nieuw kijkcijferkanon. Natuurlijk heeft dit invloed op de andere familieleden. De auteur neemt je met al deze gevoelens en veranderingen die de familie meemaakt. Door de verschillende personen en wisselen in tijd was ik soms de draad even kwijt. De tumor in het hoofd van Jared zet het leven van hem op z’n kop en dat wordt erg mooi beschreven. Het is ook apart, want auteur heeft de tumor zelfs een naam gegeven, Gilo. Deze ‘persoon’ loopt als een rode draad door het boek. Hoe het afloopt met Jared en Gilo, leest het in dit speciale boek.

Ik vind Huis van glas een mooi boek. Het verhaal is breekbaar, net zoals glas. Soms wel verwarrend door de verschillende personages. Ook het wisselen in tijd, vond ik niet lekker lezen. Toch heeft de auteur me meegenomen in dit bijzondere verhaal.

Meer over de auteur

Len Vlahos  studeerde filmwetenschappen in de jaren 80, maar besloot zich al snel op zijn punkband te richten. Nadat dat niet het succes werd waar hij op hoopte, volgde hij zijn andere passie. Sindsdien werkt hij in het boekenvak.

Informatie

Titel              Huis van glas
Auteur         Len Vlahos
ISBN            9789045211688
Uitgeverij   Karakter

Bestel online knop

 

 

Huis van glas
Huis van glas
Score 4.0 van 5 sterren.
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Huis van glas
Huis van glas
Score 4.0 van 5 sterren.
€12,95
Uiterlijk 10 december in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.