Ibiza, De Erfenis, Kiki van Dijk

Ibiza, de erfenisAls je zelfs je familie niet meer kan vertrouwen.

Wil je weer met Kiki naar Ibiza? Heb je haar spannende  boek Ibiza ook gelezen en  heb je daar van genoten. Nou, dan kan ik je dit boek zeker aanbevelen.

Het verhaal

Dorien is fotograaf en heeft alles goed voor elkaar. Ze is wereldberoemd en vliegt de wereld rond voor opdrachten. Dorien is gescheiden van David. Ze heeft een leuke zoon, Mick. Kleine kinderen worden groot en Mick wil op vakantie naar Ibiza. Dorien is het hier totaal niet mee eens. Ze wil niets meer met Ibiza te maken hebben. Haar ex-man David vindt dat ze de jongen wel moet laten gaan. Dorien heeft nog steeds, haar twijfels, maar ze laat hem gaan. Als Mick is aangekomen, horen ze niets van hem, hij is onbereikbaar. Dorien vliegt naar het eiland waar ze al vijfendertig jaar niet meer is geweest. Ze heeft toen met haar moeder dit eiland verlaten. Haar vader woont daar nog wel. Maar Dorien wil niets meer met die man te maken hebben. Toch wordt ze weer geconfronteerd met haar verleden. Dit heeft ze nooit helemaal achter zich gelaten. Dorien en Nick raken verstrikt in gevaarlijk spel. Wie kan ze nog vertrouwen? Dorien en haar familie lopen gevaar. Wat is er aan de hand op dit eiland. De tijd moet het leren. En jullie kunnen het lezen in dit bijzondere boek.

Ik vind Ibiza de erfenis een heerlijk boek. Kiki neemt je al vanaf de eerste bladzijde mee in het verhaal. Een absolute aanrader.

 Over de schrijfster Kiki van Dijk

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers. Kiki van Dijk is een pseudoniem van een bekende Nederlandse auteur.

 Informatie

Titel                    Ibiza
Auteur             Kiki van Dijk
ISBN                9789401606639
Uitgeverij      Xander

Bestel online knop

 

 

Ibiza, de erfenis
Ibiza, de erfenis
Score 4.3 van 5 sterren.
€15,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.