Ibiza, Kiki van Dijk

IbizaMaggie heeft het mooi voor elkaar. Ze is een Succesvol ondernemer en moeder van twee leuke kinderen en ze heeft een lieve man.
Maggie ziet er nog altijd leuk en aantrekkelijk uit. Haar bruisende ontbijtketen is een doorslaand succes. Vestigingen in acht steden en ook nog eens genomineerd voor ondernemer van het jaar! Maggie heeft een druk en bruisend jaar achter de rug.

Haar man Sam vindt dat ze toe is een rust. Hij heeft voor haar een reis naar Ibiza geboekt. Hij en de kinderen gaan niet mee. Dus ze kan lekker uitrusten en heeft even geen stress. Maggie vindt het leuk maar oude tijden herleven. Ze ontmoet haar jeugdvriendin Floor. Het eiland waar alles kan, wat het blijft op het eiland. Hier maakte ze als student houseparty’s mee en werd ze verliefd. Een liefde die ze diep in haar hart nooit is vergeten. Maar er is te veel gebeurd. De vakantie begint heerlijk, maar eindigt in een nachtmerrie. Maggie ontmoet haar ex en haar hart slaat weer op hol. Maar dan vindt een mysterieuze verdwijning plaats. Is dit eiland dan niet zo idyllisch, zijn er ook donkere kanten? Of zijn het de geheimen van Maggie zelf die haar in gevaar brengen?

Ik vind Ibiza een erg leuk en spannend boek. Het leest lekker vlot. Kiki neemt je mee in het verhaal. Een goed boek voor op vakantie of in de tuin.

Over de auteur Kiki van Dijk

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers.

Informatie

Titel              Ibiza
Auteur          Kiki van Dijk
ISBN             9789401605106
Uitgeverij      Xander

Bestel online knop

 

 

Ibiza
Ibiza
Score 3.9 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Ibiza
Ibiza
Score 3.9 van 5 sterren.
€15,-
Uiterlijk 20 februari in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Ibiza, Kiki van Dijk”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.