De ideale dochter, Amanda Prowse

De ideale dochterIk heb een aantal boeken van Amanda Prowse gelezen. Amanda kan lekker vlot schrijven. Ze neemt je mee in al haar verhalen

De ideale dochter is weer een prachtig boek van Amanda Prowse.
Haar boeken zijn heerlijk om te lezen.
Jack de hoofdpersoon droomde van een succes­volle carrière en wilde verre reizen maken. Met een prachtig huis aan de kust zou haar droom compleet zijn.

Ze wil genieten en ’s avonds met haar man op het strand naar de sterren turen. Helaas lijkt haar droom uit elkaar te spatten.
Ze krijgt een druk leven met twee kinderen, Martha en Jonty.
Bij haar moeder wordt Alzheimer geconstateerd en ze nemen, moeder ook in huis. Dit is een zware taak, om voor moeder te zorgen. Ook haar jeugdliefde ligt nog op de loer. Maar was het wel zo mooi met die jongeman? Tijden veranderen. Haar man is er altijd voor haar.  Haar dochter Martha, maakt ook allerlei dingen mee. Jack, is het niet altijd met het meisje eens. Maar Martha, wil gelukkig zijn. Jack gunt haar ook de sterren aan de hemel. Lukt het Jack om haar dochter gelukkig te maken?

Het boek is uit, maar het verhaal zit nog in mijn hoofd. Ik vond het weer een prachtig boek.

Over de schrijfster Amanda Prowse

Amanda Prowse is haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en notities bijhouden voor romans. 5 jaar geleden nam ze ontslag en besloot ze full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Haar naam is Poppy Day, publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd toen door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Al haar boeken bevatten een hedendaags liefdesverhaal, vrouwen zijn altijd de hoofdpersonen in het verhaal. Amanda Prowse’s ambitie is verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen. Amanda woont in het zuiden van Engeland met haar man en twee zonen.

Informatie

Titel       De ideale dochter
Auteur   Amanda Prowse
ISBN     9789402601084
Uitgeverij Aerial

Bestel online knop

 

 

De ideale dochter
De ideale dochter
grote letter uitgave
Score 4.5 van 5 sterren.
€10,40
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.