Ik ben Harry Vink, Alexis Deacon

Ik ben Harry VinkIk ben Harry Vink gaat over vinken die met z’n allen bij elkaar wonen. Het leven gaat z’n gangetje. Soms maken ze veel lawaai. Dan is het lastig om goed te kunnen denken. Soms komt het  beest die eet een vink op. Op een nacht wordt Harry Vink wakker, het is doodstil. Dan gebeurt er plotseling  iets, hij hoort hem!

Ik ben geweldig dacht Harry, Als de volgende dag het Beest komt, besluit Harry om tot actie over te gaan. Hij is immers geweldig en daar moet hij iets mee doen. Maar helaas, zijn actie verloopt toch anders dan hij had verwacht. Want Harry, voelt zich een sukkel. Of komt alles toch nog goed met de vinken?

In samenwerking met de Kleuteruniversiteit heeft Lemniscaat speciale lessuggesties voor het prentenboek ontwikkeld. Die kun je op de site van de Kleuteruniversiteit downloaden.

Ik vind Ik ben Harry Vink een vrolijk en leerzaam boek. Lekker een beetje dromen, en de plaatjes kijken. Ben je gek op vogels en vegetariër dan is dit boek zeker iets voor jou. Ik ben Harry Vink tovert ook een lach op je gezicht.

Alexis Deacon (1978) studeerde illustratie aan de Universiteit van Brighton. Na het verschijnen van zijn eerste boek werd hij door Booktrust al uitgeroepen tot Best New Illustrator. Ook zijn teksten werden van meet af aan geroemd om hun scherpte en droge humor. Hij woont in Londen. Ik ben Harry Vink is zijn eerste boek bij Lemniscaat

Viviane Schwarz werd in Duitsland geboren. Ze verhuisde naar Engeland om in Cornwall illustratie te gaan studeren. Net als Alexis Deacon – een goede vriend van haar – ontving ze de Booktrust Best New Illustrator Award in het jaar dat haar eerste boek uitkwam. Viviane gebruikt graag technieken die de kijkers van haar werk het gevoel geven: dat wil ik ook proberen. Net als bij Ik ben Harry Vink.

Informatie

Titel               Ik ben Harry Vink
Auteur           Alexis Deacon  
Illustrator     Viviane Schwarz
ISBN               9789047700647
Uitgeverij     Lemniscaat

Bestel online knop

 

 

Ik ben Harry Vink
Ik ben Harry Vink
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.