Ik ben ik, jij bent jij, Anita Hendriks-Berg

Ik ben ik, jij bent jijKinder Yoga, De Vier Jaargetijden.

KiekeboeKAT wil een boom zijn.
Maar hij blijft natuurlijk KiekeboeKAT.
Ook doet hij Paard na. Maar hij blijft KiekeboeKAT.
Een andere keer wil hij met zijn vriendje Beer spelen.
Dat komt niet zo goed uit. Waarom niet?
Op het strand knijpt er een krab in zijn teen. AU

Het boek leert kinderen over liefde en vriendschap. Maar het belangrijkste, blijf jezelf. Je kunt nog zo veel willen. Maar blijf lekker wie je bent. Jij bent bijzonder. En blijf maar wie je bent. Lees, kijk naar de plaatjes en doe de oefeningen. En geniet.

Voor wie is het boek bedoeld? Voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar, ouder, verzorgers, grootouders, leerkrachten. Het boek kan op divers manieren gebruikt worden zoals: voorleesboek, leesboek, doeboek, leerboek. Wat wil je nog meer. Ik zou zeggen, aan de slag.

Ik ben ik, jij bent jij, is een erg leuk boek. Iedereen is uniek. De illustraties zijn prachtig en maken het verhaal nog leuker. In dit boek staan yogaoefeningen voor peuters en kleuters en leesplezier voor jong en oud.
Blijf gewoon jezelf lieve kinderen.

Meer over de auteur Anita Hendriks-Berg

Anita Hendriks-Berg, komt uit het basisonderwijs van hieruit is zij verder gaan leren voor cognitieve gedragstherapeut en kleurentherapeut. Kinder- en volwassenyoga docent. Zij geeft nu al 5 jaar de peuteryoga op de peuterspeelzalen in de gemeente Heerlen en ook op diverse basisscholen.  De kinderyoga op de scholen heeft ze aangepast aan de thema’s en aan het citovolgsysteem. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de totale ontwikkeling van ieder kind. Ieder kind is UNIEK, zo mogen ze zich ook ontwikkelen. Dit stimuleert zij in de kinderyogalessen.

Informatie

Titel                            Ik ben ik, jij bent jij
Auteur                     Anita Hendriks-Berg
Illustraties en grafisch vormgeving door Wendy Bij de Ley-KiekeboekKATOriginals
ISBN                      9789491886874
Uitgeverij           Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Ik ben ik, jij bent jij!
Ik ben ik, jij bent jij!
kinderyoga - de vier jaargetijden
Score 5.0 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.