Ik kan er net niet bij, Sander Verheijen

Sander Verheijen
Sander Verheijen

Een vader en zijn bijzondere tweeling

‘Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.’        

Ik ben geen held
Tenminste niet een die telt
Maar ik doe mijn best te blijven staan
Wat ik schreeuw lijkt niet slecht
Maar wat ik schrijf ben ik echt
Zo kan ik een beetje van de wereld aan

 Het verhaal begint in de zomer van 2007. In een bruin café  in Den-Haag  Sander vindt Jip  een mooie vrouw. Het voelt goed tussen Jip en Sander.   Maar Jip wil weten of Sander wel kinderen wil.
Sander moet er wel een beetje om lachen, dat ze dit al bij hun eerste afspraak al vraagt.  Deze vraag is al eerder aan hem gesteld en hij moet hier even aan denken. De vonk tussen Sander en Jip slaat over en ze gaan al snel samenwonen.   De kinderen komen er.

Sander wordt vader van Willem en Maurits. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme. Het was dan wel niet de bekende roze wolk. Maar deze tweeling heeft alle kleuren van de regenboog. Ze hebben zelf ieder hun eigen geboortekaartje  Jip vindt dat ieder kind zijn eigen identiteit moet krijgen al vanaf het prille begin. Sander zijn liefde voor deze jongens komt uit het diepste puntje van zijn hart.  Ze maken als gezin veel mee. Als gezin vechten ze door en ze kunnen alles goed relativeren. Bovendien leven ze altijd met hoop, en hoop doet leven.
Elke strohalm is er één  Elke strohalm is van ons. Onze kinderen zeggen: ‘Ik hou van jou’.

Ik vind Ik kan er net niet bij, in een woord prachtig. Warm, lief, emotioneel, maar ook met humor. Sander kan toveren met woorden. Een lief pareltje.

Meer over de auteur Sander Verheijen

 Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van boekensite Hebban.nl. Hij werkte de afgelopen twaalf jaar in verschillende functies in het boekenvak. Onder de naam Twelph ontwerpt hij onder andere boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. Dit is het eerste boek van Sander. Zijn blogs worden ook erg goed gelezen.

Informatie

Titel                          Ik kan er net niet bij
Auteur                   Sander Verheijen        
ISBN                        9789402700466
Uitgeverij             HarperCollins

Bestel online knop

 

Ik kan er nét niet bij
Ik kan er nét niet bij
Score 4.7 van 5 sterren.
€10,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Ik kan er nét niet bij
Ik kan er nét niet bij
Score 4.7 van 5 sterren.
€3,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

[wp_ad_camp_1]

Eén antwoord op “Ik kan er net niet bij, Sander Verheijen”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.