Ik ken je nog, Alice Fokkelman

Ik ken je nogWat als de pestkop van vroeger weer naast je komt wonen

Manon is vroeger vreselijk gepest door haar buurjongen. Met haar vader kon ze hier niet over praten. Hij was altijd met Wessel bezig. Was Wessel echt, zo’n stoere pestkop? Of was er meer met hem aan de hand.
Later heeft ze het nooit aan iemand verteld. Ook niet aan haar man. Toch heeft het veel met haar gedaan.
Ze denkt dat ze het verleden achter zich heeft gelaten. Maar dan komt Wessel de pestkop van vroeger weer naast haar wonen. 
Overal ziet ze spoken en voor haar gevoel is het een herhaling van het verleden. Haar man kan het wel goed met Wessel vinden. Hij kan het ook goed met de vrouw van Wessel opschieten. Hij vindt dat Manon zich niet zo moet aanstellen.  En waarom heeft ze hem niet eerder over dat pesten verteld?

Manon is jaloers op de buurvrouw en zit gevangen in haar eenzaamheid. Ze kan er met niemand over praten.  De vriendin van haar vader, zegt dat ze vroeger haar mond open had moeten doen. Is dat zo? Is het haar eigen schuld?
Iedereen vindt Wessel aardig. Of draagt hij een masker?

De kinderen van de beide echtparen kunnen het ook goed met elkaar vinden. Ziet Manon spoken? Of is er wel degelijk iets met Wessel aan de hand? De vrouw van Wessel ziet er ook niet goed uit, maar laat niet veel los. Manon komt erachter dat er meer met Wessel aan de hand is. Als Wessel weet dat Manon in zijn leven zit te wroeten wordt hij hier niet vrolijk van. Maar dan kan hij weer aardig doen. De twijfel slaat dan toe bij haar. Toch blijven er dingen gebeuren die haar bang maken.

De waarheid over de pestkop komt naar boven. Hoe? Lees het in de spannende en boeiende boek.

Ik vind Ik ken je nog een spannend en boeiend boek. Het leest lekker vlot. Alice kan beeldend schrijven. Ik zag sommige dingen zo voor me. Een absolute aanrader. 

Over de auteur Alice Fokkelman

Alice Fokkelman (1966) volgde een lerarenopleiding Nederlands en Engels. Ze begon in  2003 met het schrijven van korte verhalen, waarvan vele werden gepubliceerd en met lovende recensies werden bekroond. Alice werkt als Corporatie Communicatie  Manager. Ik ken je nog is haar debuut.

Informatie

Titel               Ik ken je nog
Auteur         Alice Fokkelman
ISBN             9789401608466
Uitgeverij    Xander

Bestel online knop

 

Ik ken je nog
Ik ken je nog
Score 4.2 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Ik ken je nog
Ik ken je nog
Score 4.2 van 5 sterren.
€20,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.