Ik ken mezelf en ben slank, Mieke Kosters

Mieke Kosters
Mieke Kosters

Relaxed afvallen, slank blijven én superlekker eten – het kan!
Is afvallen zonder dieet een fabeltje?
Mieke Koster wil met haar nieuwe boek laten zien dat mensen zelf in hun eigen valkuil vallen. Volgens haar kun je afvallen en toch lekker blijven eten.

Mieke legt uit hoe jij je eetgedrag kunt veranderen. Ze is van mening dat het geen hele moeilijke opgaaf hoeft te zijn.
Maar je bent zelf verantwoordelijk voor wat je eet en hoe veel. Mieke leert je dat je eens tevreden moet zijn met wat jij kunt eten.
Iedereen weet het wel dat je minder moet eten en meer moet bewegen. Maar waarom kan niemand het vol houden? Of waarom beginnen mensen niet om hun leven te veranderen? Waarom val je toch iedere keer weer voor die zak chips en dat glaasje wijn? Vooral als mensen op visite gaan vinden ze het moeilijk.

Het is belangrijk om een knop om te zetten. Denk je bij jezelf, dat het allemaal wel mee valt, zo dik ben je nu ook weer niet. Weer een wijntje, weer een zak chips en het buikje wordt maar ronder.
Of ben je bang om eraan te beginnen. Want wat als het niet snel genoeg lukt?
Misschien is het tijd om die negatieve gedachten om te zetten in iets positiefs. Ik wil afvallen en ik kán afvallen!
Kijk hier naar een filmpje van Mieke over afvallen.

Weer een dieetboek. Ik hoop dat het voor mensen een steuntje in de rug kan zijn. Ondanks alle boeken, over afvallen zijn er nog steeds veel dikke mensen. De sleutel ligt heel vaak bij jezelf denk ik. Eet minder, snoep minder, drink minder drankjes en beweeg. Over bewegen gesproken, ik ga weer naar buiten met mijn hond een blokje lopen.

Mieke Kosters (1972) maakte een opmerkelijke carrièreswitch: van bedrijfseconoom naar gewichtscoach. Acht jaar geleden viel ze 15 kilo af door het eetgedrag van haar slanke vriendinnen te kopiëren. Haar ervaring werkte ze samen met psycholoog Anne de Jong uit tot een unieke afslankmethode. Haar eerste boek Het geheim van slanke mensen werd een bestseller – meer dan 60.000 exemplaren verkocht – en de bijbehorende (online) workshops zijn een doorslaand succes. Ik ken mezelf en ben slank – Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn is Mieke’s tweede boek. Inmiddels is ze een veelgevraagd spreekster en haar trainingen worden door heel Nederland gegeven. Mieke woont samen met Jaap, Lise (10), Faas (8) en Jette (3) in Amsterdam.

Informatie

Titel Ik ken mezelf en ben slank
Auteur Mieke Kosters
ISBN 9789048818983
Uitgeverij Carrera

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.