In de ban van de wolf, Christine Charliers

In de ban van de wolfEsther is veertien jaar en woont in een saai dorpje in de Pyreneeën. Ze leidt een rustig leventje. Esther heeft een bijbaantje in de supermarkt, en helpt haar moeder in het huishouden. Haar ouders zijn  overbezorgd. Op een avond, wanneer Esther alleen thuis is dringen drie mannen het huis binnen. Ze gedragen zich erg agressief en spuiten haar een onbekende vloeistof in.

Vanaf dat moment is het leven van Esther veranderd. Het meisje is sterker geworden en sneller en haar zintuigen zijn hypergevoelig. Maar al is ze nog zo sterk, de drie mannen blijven haar achtervolgen. Wat moeten ze toch van haar? Ze heeft een goede band met Hector een vriend van haar ouders. Die band wordt door de omstandigheden sterker. Soms wordt deze bijzondere vriendschap ook op de proef gesteld. Esther zet Hector door haar gedrag soms voor het blok. Maar soms is het haar lot en kan ze niet anders. Als ze naar een andere school gaat, ziet ze een leuke jongen. Hij heet Jonathan,  en er is iets speciaals tussen de twee. Esther wordt op de nieuwe school door de andere meisjes gepest om haar uiterlijk en haar kleding. De andere meisjes voelen aan dat Esther anders is, ze noemen haar een freak. De band die ze met Jonathan heeft wordt met argusogen bekeken. Maar de twee worden als magneten tot elkaar aangetrokken. Even loopt de bijzondere vriendschap een deukje op.
Zou het goed komen tussen Esther en Jonathan? En de drie mannen blijven zij toeslaan? Ga het zelf lezen in dit mooie en spannende boek.

Christine Charliers kan erg beeldend schrijven. Ze neemt je mee in haar verhaal. Ze kan toveren met woorden. Ik vind In de ban van de wolf in een woord prachtig. Een aanrader voor jong en oud.

  Informatie

Titel                   In de ban van de wolf
Auteur              Christine Charliers
ISBN                  9789044824056
Uitgeverij        Clavis

Bestel online knop

 

 

In de ban van de wolf - In de ban van de wolf
In de ban van de wolf - In de ban van de wolf
Score 4.6 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “In de ban van de wolf, Christine Charliers”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.