In stukjes, Marc-Marie Huijbregts

In stukjesMarc-Marie vertelt  in zijn boek  over zijn jeugd, en zijn verdere leven. Het is allemaal erg grappig. Toch zijn er dingen die wij niet weten van hem. Dat kunnen we lezen we in dit boek. Achter zijn lach, zit soms ook een traan. De lezer zal dingen van hem herkennen van het theater of tv.
Hij heeft vroeger op verschillende scholen gezeten. Marc-Marie was geen studiebol.

Hij heeft ook verschillende baantjes gehad. Het gewicht van Marc-Marie is altijd al een probleem geweest. Zijn vader had een drankprobleem maar Marc –Marie vertelt hier niet echt veel over. Zijn moeder was een lieve zorgzame huisvrouw. Marc-Marie voelde zich geen man, maar was en is ook geen vrouw. Hij vond zichzelf niet knap en te klein en te dik. Hij verstopte zich in zijn kleding. Als hij iets aan had waar hij zich veilig in voelde deed hij het nooit meer uit. Zo heeft jij jaren , rondgelopen met een Paisley sjaal om zijn hals gebonden. Als er dan stiekem over hem werd gefluisterd werd verdween hij met zijn onderkinnen en snor in die sjaal.En die ongemakkelijkheid met zichzelf is lang blijven bestaan. Tot op de dag van vandaag.

In stukjes is een leuk boek. Zijn schrijfstijl is precies zoals hij praat. Een lekkere vlotte babbel, maar onder die woorden zit een groot gevoel.

Over Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts(1964) trad op bij de Comedytrain toen hij in 1999 het Camarettenfestival won en naast de Juryprijs de Publieks- én Persoonlijkheidsprijs ontving. Sindsdien maakt hij zeer succesvolle soloprogramma’s voor theater, zoals recentelijk Florissant; hij werd meermaals genomineerd en ontving de VSCD Cabaretprijs Poelifinario. Bij het grote publiek werd Marc-Marie bekend door zijn acteerwerk in films en tv-series en zijn optreden bij De Wereld Draait Door. In 2009 won hij de Beeld en Geluid Award in de categorie tv-persoonlijkheid van het jaar. Marc-Marie is regelmatig te gast als tafelheer in het programma De Wereld Draait Door en speelt hij de rol van Lukas Blijdschap in ‘t Schaep met de vijf pooten.

Informatie

Titel               In stukjes
Auteur          Marc Marie Huijbregts
ISBN              9789025444471
Uitgeverij     Atlas Contact

Bestel online knop

 

 

In stukjes
In stukjes
Score 4.3 van 5 sterren.
€6,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Marc-Marie in stukjes
Marc-Marie in stukjes
Score 4.3 van 5 sterren.
€14,90
Uiterlijk 31 maart in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.