Iva, Richard Brand

IvaHet lijkt alsof Stan Weideveld alles goed voor elkaar heeft in zijn leven. Hij heeft een goede baan als cultuurwetenschapper op de universiteit en werkt momenteel aan zijn proefschrift. Het leven lacht hem toe. Iedere avond gaat hij naar  zijn lieve, zorgzame vrouw Vivienne. Maar plotseling is het gedaan met zijn leuke leventje. Stan veroorzaakt een ongeluk en in keer staat zijn leven op z’n kop.

Hij heeft een vrouw aangereden en hij krijgt nog net te horen dat ze Iva heet. Maar dan kan hij niet meer met haar praten, want ze ligt al snel in een comateuze toestand. Stan verzorgt de vrouw en hier is Vivienne, het niet helemaal mee eens. Hun relatie komt onder druk te staan en dit heeft grote gevolgen. Maar dit is nog niet alles, later blijkt dat het ongeval veel meer te vertellen heeft. Zijn leven krijgt een andere wending. Het is allemaal erg spannend en geheimzinnig. Dit maakt het verhaal spannend, want Stan krijgt antwoorden die hij niet had verwacht.

Ik vind Iva, in een woord prachtig. Ik heb er dubbele gevoelens bij. Het is spannend, maar ook emotioneel. Een absolute aanrader.

Over de auteur Richard Brand

Richard Brand is geboren te Rotterdam en heeft bijna zijn hele leven in Schiedam gewoond. Sinds kort woont hij in Emmen (Drenthe). Hij is gehuwd en heeft een zoon. Sinds 1999 is hij werkzaam als brandweerman in de regio Haaglanden. Een tijd heeft hij cultuurwetenschappen gestudeerd maar de studie niet volledig afgemaakt. Daarnaast schreef hij een roman:  ‘Iva‘, een verhaal over een wetenschapper, Stan Weideveld, die een ongeluk veroorzaakt waarbij een vrouw in coma raakt.

Informatie

Titel               Iva
Auteur           Richard Brand
ISBN              9789402155402
Uitgeverij    Brave new Books

Bestel online knop

 

 

Iva
Iva
roman
Score 5.0 van 5 sterren.
€20,51
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.