Jacht op het antiserum, Christine Charliers

Jacht op het AntiserumIn het eerste deel In de ban van de wolf  lezen hoe het rustige leventje van Esther wordt verstoord, als op een avond, wanneer Esther alleen thuis is dringen drie mannen het huis binnen. Ze gedragen zich erg agressief en spuiten haar een onbekende vloeistof in. In Jacht op het antiserum gaat ze op zoek naar een antiserum.

Esther worstelt steeds meer met haar wolveneigenschappen. Ze woont nog steeds bij Hector. Esther vindt het erg fijn bij Hector. Maar soms maakt Esther het Hector niet makkelijk. Als Esther gaat opruimen en schoonmaken, ontdekt ze iets. Als Hector plotseling binnenkomt schieten zijn ogen vuur. Wat is er toch gebeurd met Hector, waarom wil hij er niet over praten? Esther liegt regelmatig en verzwijgt dingen voor Hector. Jonathan, is nog steeds haar lieve vriend. Toch zit het haar dwars, dat ze nog steeds die wolveneigenschappen heeft. Samen met Jonathan wil ze zo snel mogelijk een antiserum te pakken krijgen. Ook op school gaat het Esther niet voor de wind. Ze wordt veel gepest door Sandra. Soms komt het wel goed uit, dat ze de driften van een wolf heeft. Bijvoorbeeld wanneer ze haar vriendin Milla wil redden of wanneer ze op onderzoek uitgaat bij het louche bedrijf Crustonic. En dan ontdekken Esther en Jonathan waar Alexander is gebleven, de enige die een antiserum kan maken…

Het tweede deel van de meeslepende trilogie is  Voor lezers vanaf 14 jaar. Ik ben volwassen maar ik heb ook erg van het boek genoten. Het is spannend, Christine heeft een vlotte schrijfstijl. Een boek om te verslinden.

Meer over Christine Charliers

Christine Charliers is geboren in 1981 en bracht haar jeugd door in een dorpje vlakbij Leuven: Herent. Ze waren thuis met vijf kinderen. Christine was de oudste, na haar kwamen drie broers en een zus. Op de lagere school speelde zij veel met jongens, uit de klas, of ook wel met haar neven, die ze in het weekend vaak opzochten. Met meisjes vond Christine het leuk om te springtouwen. Uit haar rapporten blijkt wat voor kind ik was: Hier kun je daar meer over lezen.

Informatie

Titel          Jacht op het antiserum
Auteur      Christine Charliers
ISBN        9789044828832
Uitgeverij Clavis

Bestel online knop

 

 

In de ban van de wolf 2 - Jacht op het antiserum
In de ban van de wolf 2 - Jacht op het antiserum
Score 4.7 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.