Je lijf, je looks je leven, Saskia L. Ebeli

Je looks, je lijf, je levenZorgen voor jezelf als je kanker hebt

De stylingtips en prachtige fashionfotografie laten zien wat er allemaal mogelijk is op het vlak van kleding en make-up. Aan bod komen onderwerpen als: haaruitval door chemotherapie, stijlvolle hoofdbedekking, make-up en cosmetica, gezonde voeding, het belang van beweging, ontspanning en prioriteiten stellen. Met behulp van dit boek wordt het dagelijks leven weer iets lichter. Want het is allemaal al erg genoeg.

Ik vind het altijd fijn om er leuk uit te zien. Lichaam en geest zijn een wordt vaak gezegd. Als ik me niet lekker voel en ik kleed me leuk aan, geeft me toch een goed gevoel. Als je een ernstige ziekte hebt wil je er denk extra aan werken aan je uiterlijk en kleding. Het is goed voor je eigenwaarde.

In dit prachtige boek staan voorbeelden over  alles wat je als vrouw met kanker kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Als je kanker hebt heb je het niet makkelijk. Dit boek geeft je een steuntje in de rug. Het  biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd. Je hebt kanker en misschien ben je kaal door bestralingen en of chemokeur. Maar je bent en blijft een mens en bovenal vrouw. Je bent niet alleen patiënt.

Auteur Saskia L. Ebeli spreekt uit eigen ervaring. Ze was pas 33 toen ze kanker kreeg. Saskia besloot om stijlvol door het leven te gaan en  ‘gezond’ door deze periode te komen. Zij vroeg advies bij artsen en onderzoekers van Nederland en verzamelde informatie over alles wat invloed heeft op je uiterlijk en welzijn tijdens kanker. Saskia ontdekte dat je zelf voor een deel de regie hebt over je leven, al heb je kanker.

Ik vind Je lijf, je looks je leven, een erg mooi boek. Het ziet er prachtig uit. Het is moedig wat Saskia hier allemaal voor heeft gedaan. Ik heb het niet in een keer uitgelezen. Maar het is een prachtig boek om af en toen in te kijken en lezen. Een aanrader voor iedereen met kanker of een andere ziekte. 

Meer over de auteur Saskia L. Ebeli

Saskia L. Ebeli geeft lezingen over mode, identiteit en communicatie en schrijft artikelen, film- en theaterteksten. Hier kun je meer over Saskia lezen.

Informatie

Titel              Je lijf, je looks je leven
Auteur        Saskia L. Ebeli 
ISBN            9789463190466
Uitgeverij  Scriptum 

Bestel online knop

 

 

Je lijf, je looks, je leven
Je lijf, je looks, je leven
zorgen voor jezelf als je kanker hebt
Score 5.0 van 5 sterren.
€22,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.