Het kasteel met de duizend kamers, Esther van der Ham

Ik was dHet Kasteel met de duizend kamersruk bezig in huis en dan hoor ik, plof, plof, plof, op de deurmat. De postbode kon het nog niet zijn. En de man die boeken bezorgt  komt pas later op de dag. Dus ik ging snel kijken. Daar stond Esther van der Ham van uitgeverij Droomvallei
Ik kon haar nog net even spreken en bedanken voor de leuke boeken. Ze maken me altijd vrolijk. Maar ja, ik ben niet voor niets een Blije Boekenwurm.

Bob en Lot worden door de ridder met de Gouden Krul gevraagd om naar zijn kasteel te komen. Het kasteel met de duizend kamers.
Maar wat moeten zij daar komen doen? Vreemd, want waarom heeft de ridder met de Gouden krul juist hun hulp nodig? Ze moeten er even over nadenken. En ze willen eerst een stukje kaas eten. Dan gaan ze op pad. Ridders , prinsessen, heksen, draken en nog veel meer personages waarmee Bob en Lot spannende avonturen beleven!
En waarom ze in het kasteel moeten zijn, dat moeten jullie zelf lezen, in dit spannende en vrolijke boek.

Wat een leuk verhaal. Het is avontuurlijk en grappig. De illustraties zijn van Jeroen Okkerse. Ik vind ze prachtig en ze maken het verhaal nog leuker.
Kleuters zullen ervan smullen! Ook voor kinderen die nog niet goed kunnen lezen is het een aanrader.

Over de auteur Esther van Ham

Esther is eigenaar van Droomvallei Uitgeverij waar zij inspirerende, creatieve en positieve boeken uitgeeft voor kinderen en volwassen. Zij houdt van het waarmaken van dromen en werkt daar graag aan mee. Zelf schrijft en illustreert kinderboeken.

Over de illustrator Jeroen Okkerse

Jeroen Okkerseis  18 jaar oud. En  studeert aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, en woont in Den Haag.  Zijn  hobby’s zijn: Tekenen, digital art, schilderen, fotograferen en gitaar spelen. Hij tekent en schildert portretten in opdracht. Daarnaast illustreer hij ook boeken.

Informatie

Titel             Het kasteel met de duizend kamers
Auteur          Esther van der Ham
ISBN            9789491886348
Uitgeverij    Droomvallei

Bestel online knop

 

 

Het kasteel met de duizend kamers
Het kasteel met de duizend kamers
Score 5.0 van 5 sterren.
€14,95
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.