Keepster gezocht, Pieter Feller en Tiny Fisscher

Keepster gezochtEen superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen.

Keepster gezocht is het tweede deel in de meidenvoetbalserie Het Meidenteam van Pieter Feller en Tiny Fisscher. Een superspannende serie voor alle meiden die voetbal serieus nemen. Ik heb het eerste deel niet gelezen, maar dat maakt niets uit. De auteurs nemen je mee in het verhaal. Hier kun je meer over deel een lezen. 

Amy is keepster, maar kan een tijdje niet in het doel staan. FC Daalberge heeft geen reservekeepster. Rosalie, de trainster moet hier iets op bedenken. Want wie moet Amy nu vervangen? Rosalie heeft ook andere dingen aan haar hoofd. Ze is verliefd en ze gaat samenwonen met Svetlana. Alle meiden van het voetbalteam mogen naar het feestje  komen. Maar de moeder van Maaike vindt dat een vrouw niet met een vrouw mag samenwonen. Ze is erg gelovig. Maaike weet dus niet of ze wel naar dit feestje mag. We hebben ook nog de  mysterieuze jongen langs de lijn. Iedere keer duikt hij weer op? Zit er liefde in de lucht? Of is er iets anders aan de hand?

Ik vond Keepster gezocht erg leuk. Ik heb niets met voetbal. Maar in dit boek gebeuren ook andere dingen. Liefde, vriendschap, cultuurverschil, onderwerpen die je meenemen in dit leuke, gezellige boek.

Over de auteur Tiny Fisscher

Tiny Fisscher (1958) is een Nederlandse schrijfster die in 1999 debuteerde met En dan was ik de prinses. Daarvoor was ze onder andere hostess, schoonheidsspecialiste, aromatherapeut en docente uiterlijke verzorging en massage. In 2014 verscheen een bijzonder project van haar hand, een hertaling van Theo Thijssens beroemde klassieker Kees de jongen. Door de taal op te frissen is het boek nu weer ontsloten voor een heel nieuw publiek, inclusief kinderen vanaf een jaar of tien.

Over de auteur Pieter Feller

Pieter is in Hoorn geboren op 25 september 1952. Daar heeft hij tot zijn twintigste jaar gewoond. Pieter was de jongste in een gezin met vier kinderen. Een nakomertje, want hij scheelt met zijn jongste zus negen jaar. Toen hij veertien jaar was, in 1967, overleed zijn vader. Op zijn elfde jaar wilde hij al schrijver worden, maar het duurde erg lang voordat zijn eerste boek uitkwam. Dat verscheen in 1993. Toen leefde zijn moeder gelukkig nog. Zij heeft het verschijnen van zijn eerste drie boeken meegemaakt. Lees hier meer over Pieter

 Informatie

Titel                  Keepster gezocht
Auteurs         Pieter Feller en Tiny Fisscher
ISBN               9789024575794
Uitgeverij     Luitingh Sijthoff

Bestel online knop

 

 

Het meidenteam - 2 keepster gezocht
Het meidenteam - 2 keepster gezocht
Score 5.0 van 5 sterren.
€7,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Het meidenteam 2 - Keepster gezocht
Het meidenteam 2 - Keepster gezocht
Score 5.0 van 5 sterren.
€7,99
1 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.