Kikker Cas in het ziekenhuis, Hélène Poncelet

Kikker Cas in het ziekenhuisKikker Cas voelt zich niet zo lekker. Zijn hoofd voelt warm aan. Zijn moeder stopt hem samen met zijn beertje in bed. De volgende dag is hij nog steeds ziek. De dokter vindt het beter dat Cas naar het ziekenhuis gaat .

Daar wordt hij helemaal onderzocht, de dokter denkt dat zijn longen een beetje ziek zijn. Cas vindt het eigenlijk wel leuk in het ziekenhuis. Het eten is lekker en er komt een dame met allemaal speelgoed. Samen met zijn moeder speelt hij en zijn moeder mag hem ook helpen verzorgen.
Zijn beertje krijgt ook een verbandje om zijn pootje, want die is uit bed gevallen. Dan is Cas beter en hij mag naar huis. Hij vond iedereen erg lief in het ziekenhuis. Maar hij is blij dat hij weer naar huis mag.

Ik vind Kikker Cas erg leuk. Kinderen leren op een leuke manier hoe het is om naar het ziekenhuis te gaan. De illustraties van Hélène maken alles nog leuker. Kinderen kunnen zo samen met hub ouders, kijken en lezen.

Over de auteur Hélène Poncelet

Helene Poncelet (1977) is gepassioneerd door prentenboeken. Ze studeerde kunsthumaniora aan Sint Lucas in Antwerpen. De microbe voor het tekenen en schilderen liet haar sindsdien niet meer los. ‘Kikker Cas in het ziekenhuis’ is haar debuut.

Informatie

Titel                 Kikker Cas in het ziekenhuis
Auteur            Hélène Poncelet
Illustraties     Hélène Poncelet
ISBN                9789491144523
Uitgeverij       Beefcake publishing

Bestel online knop

 

 

Kikker Cas in het ziekenhuis
Kikker Cas in het ziekenhuis
Score 5.0 van 5 sterren.
€15,-
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Kikker Cas in het ziekenhuis, Hélène Poncelet”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.