Kleur je zinnen, Jacinta Kogelman

Kleur je zinnenHet boek Kleur je zinnen  van Jacinta Kogelman  zorgt voor veel creatieve inspiratie. Ga mee op de bijzondere kleurenreis!

GEEF JE LEVEN MEER KLEUR!!!

Soms kom je op een punt in je leven dat er van je gevraagd wordt alle uiterlijke wegen even te laten voor wat ze zijn en de weg naar binnen af te leggen, naar het hart van je bestaan. Daar tref je jouw niet geleefde kracht, je verborgen kwaliteiten, jouw draken en kwetsbaarheid en de innerlijke wijsheid en inspiratie die je er weer bovenop haalt.

Kleur je zinnen  neemt je mee op een kleurrijke reis. Een bijzonder zelfhulpboek vol met oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Op deze mooie reis vol met kleuren en oefeningen, ontdek je hoe mooi het leven kan zijn. Per kleur laat Jacinta je mooi inspirerende dingen zien. Ze legt dingen over kleuren uit en ook over allerlei materialen. In het boek staan ook opdrachten, het is prachtig. Er is voldoende om te kiezen en Jacinta legt de lat niet te hoog. Creatieve mensen kunnen zo aan de slag. En ze leren ook kleurrijke lessen over het leven.

Kleur je zinnen van Jacinta Kogelman, ziet er prachtig uit. Voor mensen die meer kleur aan hun leven willen geven, een absolute aanrader. Zet je zorgen aan de kant en kleur je leven.

Over de schrijfster Jacinta Kogelman

In haar leven is Jacinta Kogelman eigenlijk altijd op zoek geweest, een zoektocht waarbij zij niet alleen verwachtingsvol en hoopvol was maar ook onrustig en dolend omdat zij ‘’het niet kon vinden’’. Zij heeft heel veel gezocht, eerst vooral buiten haarzelf in allerlei opleidingen en trainingen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze zoektocht heeft haar veel inzichten en kennis gebracht. Creativiteit en de natuur hebben haar in haar zoektocht altijd heel nabij gestaan.

Informatie

Titel              Kleur je zinnen
Auteur          Jacinta Kogelman 

ISBN            9491886142
Uitgeverij     Droomvallei

Bestel online knop

 

 

 

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.