Kleurenderwijsjes, Wilma Koolstra

KleurenderwijsjesTekenen maakt blij

Ontdek de kracht van tekenen en de energie van kleur

Wilma heeft dit boekje gemaakt omdat ze ons wil laten genieten van haar kleuren. Met tekenen en kleuren kun jij je gevoelens kwijt. Als je iets niet in woorden uit kunt drukken, pak dan je potloden en ga aan de slag. Iemand kan je dag kleuren, maar dat kun jij zelf ook Wilma helpt je met dit vrolijke boekje.

Het is een boekje met Kleurenderwijsjes.  Tekeningen en teksten die je inspireren om zelf aan de slag te gaan. Geniet van de kracht van tekenen door zelf potloden, stiften, maar ook sleutels, lepels, decoratielint, rozenblaadjes, plaatjes … te pakken en hiermee de leukste kaarten en tekeningen te maken. Erg mooi vond ik de tekening met de  stippen. Een stip is niet zomaar een stip dat laat Wilma duidelijk zien. Bij de mooie stippen tekeningen staat dit gedicht.

Stippen

Zomaar
Wat stippen
Op een blad
Ik stippel maar wat

Onrust

Vormeloos
Geen idee
Heel veel stippen
Nemen me mee

Zoektocht

Iets
Ontstaat vanuit
Het niets
Zwarte stippen
Dicht bijeen
Vormen samen
Iets nieuws

Rust

Ik vind Kleurenderwijsjes een lief, klein, inspirerend boekje. De titel is mooi. Geef je gevoelens, een kleur, een klank en probeer te genieten van de dag.

Wilma Koolstra is beeldend kunstenaar, tekencoach/-therapeut. In haar praktijk ‘Kleurenderwijs’ geeft ze daarnaast met veel enthousiasme cursussen en workshops.

Informatie

Titel            Kleurenderwijsjes
Auteur         Wilma Koolstra
ISBN           9789491886
Uitgeverij  Droomvallei

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.