Kom je verdwalen, Lotte van Dijck

Kom je verdwalenIn Kom je verdwalen staan prachtige gedichten en fototekeningen van Lotte. Ze kreeg inspiratie door de geboorte van haar dochter. Ze schrijft gedichten over dromen dat je vliegen kunt, samen naar de maan kijken en durven zingen zo hard je kunt.

Kom je verdwalen
wees maar niet bang
als je me kwijtraakt
dan duurt dat nooit lang

Deze is ook erg leuk

Naar huis
dacht slak
en hij vergat
dat hij het
bij zich had

Ik vind Kom je verdwalen erg leuk. Het ziet er mooi uit met de plaatjes. De gedichten zijn mooi, lief en grappig. Een prachtig boek voor jong en oud. Lekker samen genieten.

Over de schrijfster Lotte van Dijck

Lotte van Dijck werd geboren op een steenworp afstand van de grens tussen Nederland en België. Haar grote liefdes zijn muziek, taal en beeld. En ze voelt zich bovenal thuis op de plekken waar die grote drie elkaar ontmoeten. Lotte schrijft Nederlandstalige liedjes en bracht in 2010 haar eerste solo album uit, getiteld ‘Lege plaatsen in de stad’. Ze schreef muziek voor film en documentaire, en speelde jarenlang in het duo ‘Kirke’ waarmee ze in 1997 de Grote prijs van Nederland won. Na haar conservatoriumstudie volgde Lotte een opleiding aan de Schrijversvakschool in Amsterdam, met als hoofdvakken toneelschrijven en poëzie. Lotte maakt en speelt al jaren muziektheatervoorstellingen voor kinderen in Het Concertgebouw, met Tony Overwater, rietkwintet Calefax en vele andere musici. 

Op een dag tekende Lotte van Dijck een poppetje op één van haar foto’s en daar bleek ze niet meer mee te kunnen stoppen. Het resultaat: een groeiende verzameling fototekeningen, veel tekenplezier en een nieuw avontuur dat ‘De Verderkijker’ heet.

Informatie

Titel            Kom je verdwalen
Auteur        Lotte van Dijck 
ISBN           9789045119854
Uitgeverij   Querido kinderboeken

Bestel online knop

 

 

Kom je verdwalen
Kom je verdwalen
In de selectie voor de Kinderjury 2017 - 6 t/m 9 jaar
Score 4.0 van 5 sterren.
€17,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.