Kreukel, Loes Riphagen

KreukelKreukel is een nieuw kijkboek van illustrator Loes Riphagen over echte vriendschap en elkaar accepteren zoals je bent. De hond Kreukel woont heel graag bij zijn baasje. Die mag ook blij zijn met zijn trouwe viervoeter. Maar is dat ook zo?

Het baasje is heel erg precies  Hij is niet blij met alle dingen die de hond doet. Op een dag is het baasje het zat. Hij zet de hond bij het vuilnis. De hond denk dat hij op vakantie mag. Hij komt een ander baasje tegen. En ook daar kan de pret weer beginnen. Maar deze baas accepteert Kreukel zoals hij is en geniet enorm van zijn gekke streken!

Ik vond Kreukel in een woord prachtig. Er staan  vrolijke tekeningen in het boek. Iedere keer zie je weer iets anders. Loes heeft oog voor detail. Lekker samen kijken met je kind en misschien  kun je zelf ook een verhaal bedenken.

In dit nieuwe boek vernieuwt Loes haar illustratietechniek, maar haar vrolijke stijl blijft goed herkenbaar! In het boek zit een geweldig memospel waarmee je nóg langer van Loes’ illustraties kunt genieten. ‘Telkens zie je nieuwe verhalen en grapjes.’ – Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest.

Loes Riphagen wordt alom geprezen om haar prachtige illustraties en haar gevoel voor detail. Loes’ boeken worden inmiddels over de hele wereld uitgegeven. In 2013 verscheen van haar hand het Prentenboek van de Kinderboekenweek, in een oplage van 50.000 exemplaren.

Informatie

Titel                 Kreukel
Auteur           Loes Riphagen
ISBN               9789026136627
Uitgeverij     De Fontein

Bestel online knop

 

 

Kreukel
Kreukel
Score 4.8 van 5 sterren.
€14,50
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.