Laat me met rust, Maaike Möllmann

Laat me met rustWat doe je als gevangen zit in het web?

En daar stond hij…
Een grote jongen zittend op een scooter. Beetje lang, bruin haar een stoere zonnebril.

Tess, is van slag, wat een knappe jongen. En waarom kijkt hij haar zo aan? Haar beste vriendin Lize vindt het maar niks. Ze waarschuwt Tess. Maar die hoopt maar een ding, ze wil dat die mooie jongen weer komt.

Tess, leeft in een droom. Ze  is helemaal in de ban van die mooi jongen. Ze verandert en liegt tegen haar vriendin. Haar moeder maakt zich ook zorgen. Meneer de charmeur komt weer en Tess is op slag verliefd. De volgende keer gaat ze met hem mee op zijn scooter, ze eten een ijsje. Verliefd en een ijsje eten met een mooie jongen, daar is toch niks mis mee?  Hij brengt haar ook weer terug naar school, want  daar staat haar fiets nog. Wat zit Lize, toch te zeuren? De stoere bink, neemt haar de volgende keer mee naar zijn huis en dit krijgt grote gevolgen.
Zoals de ondertitel zegt, Tess, zit gevangen in een web.  Natuurlijk zijn haar vrienden er ook. Ze willen niet de politie waarschuwen en tegen hun ouders vertellen ze in eerste instantie ook niks. Maar al snel gaat de bal rollen. Deze jongen moet worden opgepakt, voordat er meer meisjes in zijn web verstrikt raken.

Laat me met rust, leest als een trein. Een heftig onderwerp, in een mooi jasje. Het is een jeugdboek maar ook volwassen mensen moeten dit zeker lezen.
Een klein pareltje.

Hulp nodig? 
Kijk op Meldknop.
 Of op Hulp gewenst
Je staat er niet alleen voor.

Over de auteur Maaike Möllmann

Maaike Möllmann (1972) woont en werkt in Eindhoven. Ze schrijft er en maakt fictie van wat ze om zich heen hoort. Laat me met rust is haar debuut.

Informatie

Titel                Laat me met rust
Auteur           Maaike Möllmann
ISBN               9789082465914
Uitgeverij     TaalKwestie

Bestel online knop

 

 

Laat me met rust
Laat me met rust
Score 4.0 van 5 sterren.
€4,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “Laat me met rust, Maaike Möllmann”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.