De lange weg naar huis, Rupert Isaacson

De lange weg naar huisDe inspirerende en hartverwarmende reis van een vader en zijn autistische zoon.

Het vervolg op het aangrijpende verhaal van
De Paardenjongen

Na zijn verblijf bij de sjamanen in Mongolië komt de vijfjarige autistische Rowan als herboren thuis in Texas. Rowan heeft niet veel driftbuien meer en maakt meer sociale contacten. Helaas gaat het een jaar later weer slechter met hem. Rupert gaat weer op reis met zijn zoon.

Samen verblijven ze bij de Bosjesmannen in Namibië en daarna reizen ze van het Australische regenwoud naar de Navajo in het zuidwesten van Amerika. Dan begint er een reis met bijzondere ontmoetingen. Er gebeuren veel dingen en het lijkt of het iedere keer beter gaat met Rowan.
Net voor zijn twaalfde verjaardag begon hij zelf te koken. Hij wil niet graag volwassen worden. Eens zal dat toch gebeuren.  Op een dag geeft hij  aan dat hij ergens naar toe wil. Rupert zegt dat hij Rowan wil brengen. Maar Rowan wil lopen, hij is toch niet kwetsbaar? En daar gaat hij, ‘Dag, mam. Dag pap, ik hou van jullie!’ Vrolijk huppelt hij de helling af, eindelijk zelfstandig, eindelijk vrij in een wereld naar zijn eigen creatie.

TV-programma Een Vandaag interviewde  Rupert auteur van De paardenjongen en De lange weg naar huis, tijdens zijn bezoek aan Nederland. Bekijk het interview hier.

Rupert Isaacson woont met zijn gezin in Texas. Hij is professioneel paardentrainer, oprichter van  The Horse Boy Foundation heeft een ranch waar autistische kinderen therapie krijgen met behulp van paarden. Zijn methode voor de behandeling van autistische kinderen vindt ook in Nederland grote navolging

De lange weg naar huis, heeft me diep geraakt. Rupert kan beeldend schrijven. Je reist met hem mee. Liefde, vriendschap, natuur, andere culturen, het is pure magie. Een lach, een traan, wonderbaarlijke gebeurtenissen. Ik heb hier geen woorden voor. Het is stil in mijn hart. Lees dit mooie, lieve, leerzame verhaal over een vader en zijn autistische zoon.

Informatie

Titel              De lange weg naar huis
Auteur         Rupert Isaacson
ISBN             9789023497134
Uitgeverij    Cargo

Bestel online knop

 

De lange weg naar huis
De lange weg naar huis
Score 5.0 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
De lange weg naar huis
De lange weg naar huis
Score 5.0 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Eén antwoord op “De lange weg naar huis, Rupert Isaacson”

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.