Later als ik dood ben, Ilse Ruijters

Later als ik dood benZe is haar hele leven voorgelogen. Nu zoekt ze de waarheid.. In de tbs.

Het lijkt alsof Elin alles heeft, wat haar hartje begeert. Een lieve vriend, leuke ouders en een vaste baan. Wat wil je nog meer? Maar dan komt ze tot de ontdekking dat ze heel haar leven is voorgelogen. Zijn haar ouders wel haar echte ouders? Haar moeder wil niets zeggen. Elin voelt dat ze meer weet en ze gaat op zoek.

Elin gaat zelfs een tbs-kliniek werken. Elin denkt dat ze daar antwoorden kan vinden. Haar ouders blijven volhouden dat zij haar echte ouders zijn. Vooral haar vader is erg boos, als ze in het verleden wil duiken. Waarom, wat heeft hij te verbergen? Toch wil ze haar biologische vader vinden en zet alles op alles. Soms komt ze in gevaarlijke situaties. Ze vraagt zich af wat haar tantes met haar te maken hebben. En waarom verbrak haar moeder het contact met hen? Elin gaat ver in haar zoektocht. Soms houdt ze werk en privé niet gescheiden en dat heeft grote gevolgen…
Ik vind Later als ik dood ben een geweldig boek. Ilse neemt je mee in het verhaal. Het is spannend, maar als lezer heb je veel stof om over na te denken. Ik vind het een juweeltje.

Over de auteur Ilse Ruijters 

Ilse Ruijters studeerde communicatiewetenschap en is freelance tekstschrijfster en columniste. Ze schrijft artikelen en columns voor tijdschriften. Nadat ze een aantal schrijfwedstrijden won, maakte ze met De onderkant van sneeuw haar debuut. Met dit boek won Ilse Ruijters Hebban thriller debuutprijs 2015.

Informatie

Titel             Later als ik dood ben
Auteur         Ilse Ruijters
ISBN            9789044348132
Uitgeverij    The House of Books

Bestel online knop

 

 

Later als ik dood ben
Later als ik dood ben
Score 4.4 van 5 sterren.
€8,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Later als ik dood ben
Later als ik dood ben
Score 4.4 van 5 sterren.
€17,99
Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.