Liedjes van weleer, Marcel Visser

Liedjes van weleerMet het boek Liedjes van weleer met bijbehorende cd ga je even terug in de tijd.  In dit prachtig geïllustreerde boek staan 24 klassiekers. Zing maar lekker mee met Wim Sonneveld, Willy Alberti en Johnny Jordaan.

Er staan niet alleen Nederlandstalige liedjes op de cd.  Er zijn ook meezingers in het Duits en Engels, plus volksliedjes in het Zuid-Afrikaans en uit het voormalig Nederlands-Indië op de cd. Meezingen kan zeker want in het boek staan de teksten. Daarnaast worden zeven grote artiesten van die tijd extra uitgelicht op aparte profielpagina’s. Liedjes van weleer brengt je even terug naar de sfeer van toen. En heb je die tijd niet meegemaakt dan kun je toch even proeven, hoe het toen was.
Met werk van Wim Sonneveld, Willy Alberti, Johnny Jordaan, Mario Lanza, Vera Lynn, Jim Reeves, The Kilima Hawaiians en Max van Praag en liedjes als De olieman, Als de klok van Arnemuiden, Weet je nog wel oudje, Sarina, My Sarie Marijs, Santa Lucia en Land of Hope and Glory. Van zeven artiesten wordt, ook over twee bladzijden verspreid, een profielschets gegeven en is een lijstje opgenomen van diens bekendste werk.
Liedjes van weleer haalt de nostalgische sfeer van toen terug naar nu. Het ideale cadeau voor vader, moeder, opa of oma, maar ook voor hen die de klassiekers van weleer weten te waarderen.

Liedjes van weleer ziet er prachtig uit en samen met de cd is het een leuk cadeau om aan iemand te geven. Het boek  ziet er prachtig uit met de mooie zwart wit foto’s en de vrolijke illustraties. Ik heb er van genoten. De teksten zijn geschreven door Marcel Visser en het boek ziet er vrolijk en verzorgd uit en heeft grote letters die makkelijk lezen.

Als de klok van Arnemuiden vond ik een lekkere meezinger.

Informatie

Titel           Liedjes van weleer
Auteur      Marcel Visser
ISBN         9789077462836
Uitgeverij  Bloemendaal

Bestel online knop

 

 

Liedjes van weleer
Liedjes van weleer
De zilveren eeuw van Antwerpen
Score 4.5 van 5 sterren.
€19,95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.