Liefde tussen vijf en zeven, Wanda Reisel

Wanda Reisel
Wanda Reisel

Liza Wolf is journaliste en interviewt mensen die vreemdgaan. Ze vindt het wel spannend om in de geheime levens van mensen te duiken. Maar de spanning  is anders als ze bij toeval via Facebook dat haar man Luc een affaire heeft. Hij leidt al vijftien jaar een dubbelleven met een vrouw uit Boston.

Hij houdt er een heel gezin op na. Hij is chirurg en hij is een keer per maand bij haar in Boston. Waarom heeft ze nooit iets gemerkt? Of heeft ze dingen in het verleden genegeerd? Liza weet niet wat ze moet doen. Ze gaat zoeken in zijn andere leven. Aangeslagen gaat ze naar het Aquarium bij haar in de buurt om in duisternis op dit dilemma te broeden. Ze heeft twee uur de tijd om haar wraak voor te bereiden. Tussen vijf en zeven moet er iets gebeuren, want dan komt hij thuis. Maar dit gaat wel verder dan wraak. En de grote vraag is of Liza wel deugt?

Ik vond Liefde tussen vijf en zeven  niet prettig om te lezen. Het heeft me niet geraakt,  voor mij geen verhaal om te onthouden.

Over Wanda Reisel

De boeken van Wanda Reisel gaan over bedrog en zelfbedrog. Vanaf haar debuut 1986 is dat het terugkerende thema in haar romans, verhalen en toneelstukken. Baby Storm (1996) en Een man een man (2000) bereikten de shortlist van de Libris Literatuurlijst. Witte liefde (2004) stond op de shortlist van de AKO Literatuurprijs en werd bekroond met de Anna Bijns Prijs (2008).

Informatie

Titel                 Liefde tussen 5 en 7
Auteur             Wanda Reisel
ISBN                 9789025479664
Uitgeverij       Atlas/Contact

Bestel online knop

 

 

Liefde tussen 5 en 7
Liefde tussen 5 en 7
Score 3.3 van 5 sterren.
€9,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Liefde tussen 5 en 7
Liefde tussen 5 en 7
Score 3.3 van 5 sterren.
€19,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.