Liefdesgedoe, Marcelino Lopez

LiefdesgedoeKen jezelf verover een ander

Ik hoorde Marcelino op de radio bij Spijkers met Koppen. Hij trok gelijk mijn aandacht.
Marcelino weet wel het een en ander over de liefde. Hij is (relatie)therapeut, heeft een datingsite en woont in een grote stad. Hij ziet dagelijks mensen die zoeken naar liefde of die proberen de gevonden liefde springlevend te houden. Dit wil hij met ons delen.

Liefde is van alle tijden. Maar was het vroeger makkelijker? Oma en opa hadden hun liefde zo gevonden. Ze hadden ook niet zo veel keuze. Ze bleven in hun huidige woonplaats en vonden daar hun liefde. Als het niet goed meer ging met de liefde, bleven ze toch bij elkaar. Scheiden was toen geen optie. Ze hadden immers voor elkaar gekozen. Als er kinderen waren dan ‘moesten’ ze daar voor zorgen.

Nu lijkt zoeken naar een liefde veel makkelijker. Of toch niet? Datingsites, polyamorie en men gaat veel eerder uit elkaar op zoek naar een andere liefde. Het lijkt zo mooi. Maar wat als die eerste mooie roze wolk is verdwenen?
Vaak weten mensen zelf niet wie ze zijn en wat ze zoeken. Volgens Marcelino is het goed om eerst jezelf goed te kennen voor je weer gaat shoppen in de liefde. De meeste mensen willen het ultieme geluk. Maar bestaat dat wel?

Soms moet je tevreden zijn met alles. Moet je streven naar een betere liefde, een hoger geluk? En hoe zit dat eigenlijk met de liefde? Waarom vinden we juist die ene persoon helemaal het einde. Brengt Cupido ons hart even op hol. of het  Is het een stofje bij de hersenen? Of moeten we eerst nadenken, wat we nu eigenlijk willen? Ken je zelf, ontmoet de liefde.
Lees dit boeiende boek en Marcelino neemt je mee in de wereld van de liefde.

Ik vind Liefdesgedoe een mooi boek. Het is niet alleen romantiek die door het boek fladdert. Marcelino geeft de lezer liefdeslessen en praktijkvoorbeelden. Ook de wetenschap achter de liefde komt even kijken. Marcelino maakt het niet zwaar, de liefde blijft lachen. Omarm het leven en de liefde en lees dit prachtige boek.

Over de auteur Marcelino Lopez

Marcelino Lopez is psycholoog en vaste columnist bij het maandblad GezondNU en verschillende sportbladen. Ook is hij oprichter van de psychologische blog Psychologisch.nu en medeauteur van de Psychologie Scheurkalender. Als liefdespsycholoog was hij te zien bij tv-programma BNN Loverboys. Hij is medeoprichter van de gratis datingsite Relatieklik.nl.

Informatie

Titel                Liefdesgedoe
Auteur           Marcelino Lopez 
ISBN               9789000360772
Uitgeverij     Spectrum 

Bestel online knop

 

Liefdesgedoe
Liefdesgedoe
Ken jezelf, verover een ander
Score 5.0 van 5 sterren.
€12,99
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Liefdesgedoe
Liefdesgedoe
Ken jezelf, verover een ander
Score 5.0 van 5 sterren.
€20,99
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

We zijn benieuwd wat jij ervan vindt, geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.